Μετάβαση στο περιεχόμενο

j0hn86

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

j0hn86's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τελικά και προχτές το βράδυ και χτες το βράδυ έπεσε ο ρελές. Προχτές στις 1 παρά τη νύχτα σηκώθηκα για να ανοιξω το φως του σαλονιού και εκείνη τη στιγμή έπεσε.Χτες βλέπαμε τηλεόραση στο σαλόνι και κατα τις 12:20 το βράδυ χωρίς να κάνουμε κάτι ξαναέπεσε. Έχω φωνάξει ηλεκτρολόγο ο οποίος θα έρθει αύριο αλλά κάτι μου έλεγε στο τηλέφωνο ότι από τη στιγμή που γίνεται το βράδυ ότι και να κάνει δεν θα μπορεί να το ελέγξει ότι έφτιαξε μιας και κατά τη διάρκεια της μέρας όλα παίζουν κανονικά.
  2. Καλησπέρα, Το ρεύμα στο σπίτι μπήκε πριν από 3 μέρες. Είχαμε ζητήσει ενισχυμένο μονοφασικό και νυχτερινό. Αυτά που έχουν συμβεί αυτές τις 3 μέρες και θέλω τη γνώμη κάποιου που ξέρει είναι τα εξης: Την πρώτη νύχτα δεν μείναμε στο σπίτι και το μοναδικό που είχαμε βάλει στο ρεύμα ήταν το ψυγείο. Το πρωί που μπαίνουμε στο σπίτι ο ρελές ήταν κάτω αλλά καμία ασφάλεια δεν είχε πέσει.Ανεβάζουμε το ρελέ και όλα καλά. Την επόμενη νύχτα που ήταν και η πρώτη που μείναμε σπίτι δεν έπεσε ο ρελές και ήταν όλα καλά. Την τρίτη νύχτα μπαίνουμε στο σπίτι μετά τις 12 το βράδυ και με το που πάω να ανάψω το φως του σαλονιού πέφτει ο ρελές χωρίς να πέσει κάποια ασφάλεια.. Προσπαθώ να τον ανεβάσω ξαναπέφτει αμέσως.Κατεβάζω όλες τις ασφάλειες και μετά ανεβάζω τον ρελέ (έμεινε πάνω σε αυτήν την περίπτωση). Στη συνέχεια ανεβάζω μια μια τις ασφάλειες και βρίσκω αυτήν που μόλις την σηκώσω πέφτει ο ρελές αστραπιαία. Εντωμεταξύ με κατεβασμένη αυτήν την ασφάλεια δεν έχει ρεύμα ούτε η κουζίνα, ούτε το σαλόνι αλλά ουτε και το δωμάτιο. Μόνο τουαλέτα και χολ είχαν ρεύμα. Το πρωί κατά τις 8 και κάτι κάνω μια προσπάθεια να σηκώσω την ασφάλεια. Τελικά ανέβηκε μια χαρά (χωρίς να πέσει ο ρελές) και άναψα κανονικότα όλα τα φώτα του σπιτιού. Μπορεί κανείς να καταλάβει τι μπορεί να συμβαίνει? Στο internet κάπου διάβασα ότι αν το λαμπάκι ένδειξης του νυχτερινού είναι μετά το ρελέ και όχι πριν τότε μπορεί να υπάρχει κάποια διαρροή και να πέφτει ο ρελές. Ξέρετε πως μπορώ να το επιβεβαιώσω πριν φωνάξω κάποιον ηλεκτρολόγο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.