Μετάβαση στο περιεχόμενο

Nkdms

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Nkdms's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

-2

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ειναι γεγονος οτι δεν μπορω να απαντησω για το καθεστως ιδιοκτησιας και ουτε ποτε ισχυριστηκα οτι μπορω να δωσω απαντηση αμεση για αυτο. Παρολα αυτα ειπα θα ψαξω και οταν μαθω θα αναφερω. Εξου και ο λογος που χρησημοποιω το φορουμ! Το φορουμ μου δινει την ανεση της μη αμεσης απαντησης... Οποτε δεν βρισκω το λογο Διδονις να μου αναφερεις οτι δεν μπορω να σου πω για την ιδιοκτησια του οικοπεδου (το εχω πει οτι δεν ειμαι σε θεση να δωσω αμεση απαντηση) διοτι ειναι σαν να σου λεω και εγω οτι ο ουρανος ειναι μπλε.... μην σπαταλαμε λοιπον τον χρονο μας στα προφανη Το παραθυρο παντα υπηρχε εκει και δεν ανοιχτηκε απο κανενα ετσι αγοραστηκε το ακινητο. Οποτε υποθετω οτι θα πρεπει να ειναι στα αρχικα σχεδια της κατοικιας. Σε καθε περιπτωση αφου ειναι τοσο δυσκολη η ερωτηση μου με την εννοια οτι θελει πολυ λεπτομερια με βλεπω να κλεινω ραντεβου με ειδικο.
  2. Προς το παρον το μονο που μπορω να ξερω ειναι οτι ειναι δυο διαφορετικες μεζονετες κολλητα and thats it! Θα ψαξω ομως την ακρη και θα βρω σε πια κατασταση ιδιοκτησιας βρισκονται τα σπιτια. Σε ενα γενικο μπορω να εκτιμησω οτι μιας και ειναι κολητες οι μεζονετες ειναι ενα ενιαιο συγκροτημα Διδονις λες οτι ... ο καθενας μπορει να κλεισει τα παραθυρα του το point ομως ειναι οτι αυτο ΔΕΝ ειναι παραθυρο του ειναι το δικο μου το ΟΠΟΙΟ δυστυχως τυγχανει να βλεπει στο μπαλκονι του. Α και btw αν και εκτιμω πολυ το χρονο σου και την βοηθεια σου νομιζω το σχολιο σου περι σκαριφηματος ειναι τουλαχιστον αγενες! Δεν το ξερα οτι πρεπει να αρχισουμε τα AUTOCAD για να μην προσβαλετε η αισθητικη ορισμενων. Προφανως και ειναι ενα προχειρο σχεδιο στο paint γιατι θα μπει σε ενα φορουμ και δεν παει για καταθεση στην πολεοδομια. Επισης το σχεδιο εξυπηρετει την γενικη εικονα, την προχειρη αλλα εστω κατανοητη, και οχι τις ειδικες λεπτομεριες.
  3. Oπως φαινεται απο το σχημα οι περιοχες με μαυρο ειναι του γειτονα. Το μπαλκονι του ειναι αρκετα μεγαλο και το χρησημοποιει σαν μπαλκονοαυλη (μαλιστα του εχει βαλει και στεγαστρο αλλα δεν το εχει κλεισε τελειος). Στην κοκκινη γραμμη ειναι το παραθυρο του γραφειου μου. Οποτε οταν λεω το εκλεισε εννοω το σφραγισε απο την μερια του και ετσι ειναι χτισμενο τωρα. Δεν ειναι δυσκολο αυτο που εκανε αφου οι εργατες που κανανε την δουλεια ηταν στο μπαλκονι και απλα σφραγισαν ενα παραθυρο. Προφανως και φαινεται οτι οι 2 μεζονετες ειναι κολλητες αφου μοιραζονται ενα τοιχο. Το σημειο με ροζ ειναι η μπαλκονοπορτα του
  4. Γεια σε ολους Εχω ενα φοβερο προβλημα και θελω να ξερω αν ειναι νομιμο αυτο που εχει κανει ο γειτονας μου. Φανταστειτε οτι ενα δωματιο του σπιτιου (μεζονετα) εχει 2 αρκετα μεγαλα παραθυρα τα οποια ξεκινανε απο το υψος 1.50 με αναφορα το πατωμα και πανε μεχρι πανο ψηλα στα 2.50. Το παραθυρο αυτο αμα το ανοιξεις βλεπει σε ενα αιθριο μπαλκονι σαν αυλη το οποια ανοικει στην κολητη μεζονετα. Τα πρωτα 2 χρονια δεν ειχε δημιουργηθει κανενα προβλημα ομως ξαφνικα μια μερα o γειτονας εχτισε το παραθυρο απο την δικια του πλευρα (την εξωτερικη) με αποτελεσμα να μην μπανει φως στο δωματιο αλλα ουτε και αερας. Ειναι νομιμη μια τετοια κινηση εκ μερους του? Μπορει καποιος να πηγαινει να χτιζει παραθυρα?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.