Μετάβαση στο περιεχόμενο

topopo

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

topopo's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. 1) αιτημα στον Δήμο έχει γίνει 2) Εχει περάσει δημοτικό συμβούλειο (με εντελώς ασαφή απάντηση απο πλεύρας Δήμου,ουτε καν σχεδια δεν έχουν προσκομίσει) Έχω κάνει και δεύτερη αίτηση στον Δήμο προκειμένου να μου απαντήσουν συγκεκριμένα για τις όποιες διευκρινήσεις...αλλα τίποτα... Για αυτο ρωτάω αν υπάρχει κάποια νόμιμη διαδικασία ωστε να παρακαμψω ,αν μπορω τον Δήμο. Υ.Σ. Τοπογραφος Μηχανικος είμαι
  2. Συνάδελφοι έχω μπλέξει στην εξής υπόθεση. Βρίσκομαι σε περιοχή με επέκταση σχεδίου,σε σημείο όπου κάποιοι δρόμοι είναι ακόμη αδιάνοιχτοι και κάποιοι διανοιγμένοι. Λόγω διαφόρων καταστάσεων που έχουν συμβεί στην κατασκευή συγκεκριμένου έργου ,είναι αναγκαία η τροποποίηση της ερυθράς (ουσιαστικά η αλλαγή της μηκοτομής) σε μη διαμορφωμένο τμήμα οδού. Στην ουσία μιλάμε για μια μικρή αλλαγή κλίσης της οδού που δεν επηρεάζει γειτονικά κτήρια αλλα γίνεται δύσκολη λόγων άλλων παραγόντων (γείτονες,κόντρες εργολάβων,κτλ) Γνωρίζει κανείς ποια είναι η ακριβής διαδικασία ώστε να γίνουν όλα νόμιμα? Είναι θέμα του Δήμου,του Νομάρχη,της Πολεοδομίας ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
  3. Ρε παιδιά ,ψαχνω εδω και καιρό να βρω κάπου προτυπα σχεδια κομβων συνδεσης τεμαχιων -οικοπέδων με εθνικη και επαρχιακη οδο.Μπορεί κανεις να βοηθήσει? Παρατήρηση :Δεν χρησιμοποιούμε κεφαλαία . Παρακαλώ διαβάστε τους κανόνες συμμετοχής. Για την μετατροπή από κεφαλαία σε πεζά, Χάρης.
  4. τις κακιάς σουλτάνας θα γίνει παίδες....(αν και έχω μικρή εμπειρία) Θα χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.