Μετάβαση στο περιεχόμενο

sofkosm

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

sofkosm's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. σαφως και θελω να περνω ακομα κι οταν ειναι εκει το αυτοκινητο. η πυλωτη εεχει εισοδο κι εξοδο και μαλιστα η εξοδος οδηγει στο πισω μερος της πολυκατοικιας.
  2. σωστα,δεν ειναι αυτο το θεμα. δε με ενδιαφερει η σταθμευση αλλα η διελευση για να φτασω στην εισοδο της πολυκατοικιας πιο συντομα και χωρις να βρεχομαι τον χειμωνα. επισης, θα την παρει και θα τη σηκωσει αν ξαναενοχλησει τα παιδια. παντως, θα με διευκολυνε πολυ να της ετριβα κι ενα χαρτι στη μουρη....
  3. καλησπερα σε ολους! τον τελευταιο καιρο αντιμετωπιζουμε το εξης προβλημα στην πολυκατοικια. καποιο ζευγος ενοικιαστων χρησιμοποιουν θεση για παρκιν αλλης ιδιοκτητριας και μας απαγορευουν να ξαναδιελθουμε πεζοι εννοειται, διπλα απο το αυτοκινητο τους. σα να μην εφτανε αυτο, οταν τα παιδια της πολυκατοικιας παιζουν στον ακαλυπτο χωρο της,μολις πλησιαζουν στα 5 μετρα κατεβαινει και τα σκιαζει. σημερα στην πολεοδομια μου ειπαν οτι σε καμια περιπτωση δε μπορει να απαγορευθει η διελευση σε ανοιχτο χωρο της πολυκατοικιας. επιπροσθετως,η ιδιοκτητρια της θεσης δεν εχει ασχοληθει καν με το θεμα,. που μπορω να βρω επισημως την απαντηση που ψαχνω? ευχαριστω εκ των προτερων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.