Μετάβαση στο περιεχόμενο

Jim Co

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Jim Co

  1. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Βέβαια δικό μου φταίξιμο, δεν ανέφερα ότι από την στιγμή που κατέθεσα την αίτηση μέσα σε μία εβδομάδα μου απάντησαν από την τράπεζα ότι δέχεται το δάνειο. Αρκετά σύντομα θεωρώ. Από εκεί και πέρα μας είπαν ότι το προωθούν. Αυτό έγινε Απρίλιο 2014. Μετά από 2 μήνες περίπου μας ζητήθηκε να πάμε να υπογράψουμε κάτι χαρτιά κτλ και ενώ η αίτησή μου βρισκόταν στο ΕΤΕΑΝ (τουλάχιστον σύμφωνα με την τράπεζα). Τον Νοέμβριο μας κάλεσαν και μας είπαν ότι στο ΕΤΕΑΝ ήλεγξαν τα δικαιολογητικά και είμαστε εντάξει και δεν απαιτείται κάτι άλλο, ούτε υπάρχει κάποια έλλειψη στα χαρτιά, οπότε και περιμένουμε από τότε την ένταξη στο πρόγραμμα. Αυτός είναι και ο λόγος που αναρωτιέμαι κατά πόσο τηρείται αυτή η σειρά από την στιγμή που όλα έχουν εξελιχθεί ομαλά.
  2. Καλησπέρα σε όλους σας Καταρχήν να σας ευχαριστήσω για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες που παρέχετε. Είμαι κι εγώ ένας από τους αιτούντες του προγράμματος. Είμαι κάτοικος Αθηνών και συγκεκριμένα κατέθεσα την αίτηση πέρυσι αρχές Απριλίου. Περιμένω κι εγώ όπως και πολλοί άλλοι βέβαια υπομονετικά μία απόφαση. Ένα ερώτημα που μου δημιουργήθηκε πρόσφατα είναι γιατί δεν αναγράφεται στις καταστάσεις που δημοσιεύονται από το ΕΤΕΑΝ η ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης. Ο λόγος είναι ότι στην σελίδα του ΥΠΕΚΑ αναφέρεται οτι... Και επειδή όπως καταλαβαίνετε ζούμε στην Ελλάδα, τουλάχιστον εγώ έχω μία μικρή καχυποψία για το πως τηρείται αυτή η σειρά. Ισχύει αυτό που σκέφτομαι; Υπάρχει κάποια άλλη λίστα η οποία συμπεριλαμβάνει και αυτή την πληροφορία ώστε να μου φύγουν οι καχυποψίες; Υπάρχει τρόπος να μάθω εάν είμαι από αυτούς τους ρομαντικούς που περιμένει υπομονετικά την σειρά του, όταν άλλοι "μπαίνουν από το παράθυρο"; Βεβαίως είναι γνωστό ότι το πρόγραμμα δεν τσουλάει και ομαλά, απλά θα ήθελα την άποψή σας σχετικά με το παραπάνω. Σας ευχαριστώ όλους. Δημήτρης
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.