Μετάβαση στο περιεχόμενο

missgr

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

missgr's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δεν είναι για Ελλάδα ο οπλισμός.. ο συνάδελφος ήθελε απλα να τσεκάρει αν θα παραλάμβανε τους 30 τονους που παρήγγειλε και όχι 25
  2. Οτι θες παραγουν στην Κίνα!!!!! Ρωτάω γιατι όταν πήγε κάποιος συνάδελφος να κανει έλεγχο στον προμηθευτή που φέρνει το σίδερο και πήγε τον οδηγό στο ζυγιστικό σταθμό, μαζί με όλα τα άλλα ο προμηθευτής υποστήριξε οτι το ένα είδος ειναι πιο βαρύ απο το άλλο... δηλαδη το Υ10 για παράδειγμα δεν είναι 0,617κγρ/μ αλλα 0,663κγρ/μ η λογική μου όμως λεει οτι για να συμβεί αυτό πρεπει να αλλάξουν τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά της ράβδου Πραγμα που απότι βλέπω όμως τώρα στον κανονισμο τεχνολογίας χαλύβων (ευχαριστώ Χάρη) υπάρχει ανοχή στη μάζα/μετρο της τάξης του 4,5% για το Υ10 άρα άν σκέφτομαι σωστά στους 30 τονους σίδερο ειναι δυνατόν να εχουμε και 2 τονους διαφορα απο τους υπολογισμούς μας στους πίνακες κοπης-κάμψης.... όλα αυτα υπο τις συνθήκες που υποστηρίζει ο προμηθευτής μου.
  3. Γεια σας. Ηθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανεις τις διαφορές που έχει το ευρωπαικό με το κινέζικο σίδερο και άν ειναι δυνατόν να υπάρχει διαφορά βάρους μεταξύ των 2 αυτων ειδών σέ ιδιας διαμετρους ραβδους. ευχαριστώ εκ των προτέρων
  4. Δεν έκανα εγω τη μελετη και κανεις δεν μου απανταει αυτες της ερωτησεις!!! ο εργολαβος θελει να γλυτωσει λεφτα,ο μελετητης δεν μου απαντα και εγω ειμαι στην μεση!!!
  5. δεν συμφερει τον εργολάβο να κανει όλη την επιφανεια τριφτό μπετό! οσο για τις 2 σκυροδετήσεις θα πρεπει να γίνουν για να δημιουργηθούν οι αρμοί συστολής διαστολής. Βασικά δεν εχω ασχοληθεί με μεταλλικες κατασκευές και επειδή δεν έχω κατασκευαστικές λεπτομέρειες και ο μελετητής δεν βοηθά και πολυ δεν θελω να κανω κατι λαθος. Εάν κάνω 12 πόντους σκυρόδεμα και απο πάνω αλλους 7 για το πάτωμα δεν θα επιβαρυνθεί πολυ η πλάκα?
  6. Βασικα αν μπουν αρμοδηγοι και η σκυροδετηση γινει σε 2 φασεις γινετε? στατικά ειναι σωστο? αυτη ειναι η απορεία μου... οσο για το μηχανολογο δεν θελει να περασει τους σωληνες του νερου και του κλιματισμου απο το μπετο (τις αποχετευσεις τις περασε)
  7. Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το καταπληκτικό site! Θελω να ρωτήσω το εξής, σε μία 2 οροφη μεταλλική κατασκευή (για βιομηχανικό κτιριο) ο όροφος θα γίνει με σκυροδέτηση σε τραπεζοειδή λαμαρίνα. Η μιση επιφανει θα ειναι αποθήκη (τριφτό μπετό) και η αλλη μιση γραφεία. Μπορεί αυτο το σκυρόδεμα να είναι και τελικό δάπεδο, δηλαδή το μισο να γινει απευθείας τριφτο και το αλλο μισο να τοποθετηθούν κεραμικά απευθείας χωρίς να γινει επιπλέον σκυρόδεμα screed ή ελαφρομπετό? οσο για τις υπηρεσίες (Η/Μ) μπορούν να περασουν απο το πατωμα αυτο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.