Μετάβαση στο περιεχόμενο

Rania Milioni

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Rania Milioni

  1. Καλησπέρα συνάδελφοι καλούμαι να ανακατασκευάσω για χρηστικούς λόγους μια πέτρινη εξωτερική κλίμακα σε χώρο εστίασης εντός παραδοσιακού οικισμού καθώς θα επηρεαστεί και ένα μέρος περίφραξης. Τι είδους άδεια χρειάζομαι και σε ποιές ενέργειες πρέπει να προβώ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. βλέπω γκρι και ασπρο τα οποια δεν ειναι χρωματα επικυνδινοτητας επισης εχω παρει τηλεφωνο απο το υπεχωδε μεχρι τα γραφεια οικοδομικου κανονισμου κανεις δεν ξερει να μου απαντησει .
  3. Το έχω διαβάσει αλλά δεν αναφέρει κάτι για χρώμα . Σε ποια υπηρεσία θα μπορούσα να απευθυνθώ για να ώστε να είμαι σίγουρα πως δεν παραβιαζω κάποιο νόμο προτού την βάψω ?
  4. καλησπέρα Θέλω να βάψω την γερανογέφυρα της μάντρας με τα οικοδομικά υλικά κάποιο άλλο χρώμα εκτός του πορτοκαλοκίτρινου που είναι το σύνηθες.Γνωρίζεται αν υπάρχει κάποιο θεσμικό πλαίσιο που να μου το απαγορεύει η κάποιο αντίστοιχο φεκ να με παραπεμψεται Ευχαριστω πολυ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.