Μετάβαση στο περιεχόμενο

Antonis_r

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από Antonis_r

  1. Γεια σας.

    Δεν ξέρω αν είμαι στη σωστή ενότητα αλλά έχω ένα πρόβλημα στην περιοχή μου.

    Ξεκίνησε ένα έργο της ύδρευσης εδώ και 3+ μήνες. Ενώ τα σκάμματα έχουν ανοιχτεί και κλείσει σχετικά άμεσα, η ασφαλτόστρωση δεν έχει γίνει απο την αρχή του έργου. Το αποτέλεσμα πλέον είναι να γίνεται ανυπόφορη η καθημερινότητα, ειδικά τώρα που επιστρέψαν όλοι απο τις διακοπές και η κίνηση είναι έξω στα φυσιολογικά επίπεδα.

    Τι προβλέπει η νομοθεσία για τις ασφαλτοστρώσεις;

    Σε πόσο καιρό πρέπει να καλύπτονται τα σκάμματα και τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση; 

  2. Διαφωνώ οτι σπουδάζουν όλοι.μπορεί ο αριθμός να είναι μεγαλύτερος απο παλαιότερα αλλα η πλειοψηφία νομίζω δεν σπουδάζει (τώρα δεν ξέρω αν εννοείς σπουδές και κάτι άλλο πέρα απο ΑΕΙ/ΤΕΙ). επίσης ο λόγος που πήγαν να σπουδάσουν δεν είναι για τον γείτονα. Είναι για το τεράστιο χάσμα που υπήρχε σε μισθούς στον ιδιωτικό τομέα ανάμεσα σε απόφοιτους τριτοβάθμιας και μη. Οπότε ο γονιός σκιζόταν να σπουδάσει το παιδί του (ή ακόμα και για το λόγο του να βρει μία θέση στο δημόσιο αφού πλέον δεν "απορροφούσε" απλούς απόφοιτους λυκείου). Νομίζω αν η επιχειρηματικότητα είχε άλλη νοοτροπία εδώ στην Ελλάδα θα ήταν τελείως διαφορετική η κατάσταση.

  3. Σε ευχαριστώ πολύ. Κάτι τέτοιο φανταζόμουν αλλά έλεγα μήπως υπάρχει κάποια αυτοματοποιημένη διαδικασία γι' αυτό. Μπορώ να σε ενοχλήσω και με άλλες ερωτήσεις για το συγκεκριμένο όργανο; Σε ευχαριστώ και πάλι.

  4. Καλημέρα. Για να μην ανοίγω άλλο θέμα να κάνω κι εγώ με τη σειρά μου μία ερώτηση για το GPT-3005N που έχω στα χέρια μου. Είμαι στο πεδίο. δηλώνω οccupation point, δηλώνω backsight και πάω να το χτυπήσω. Υπάρχει τρόπος να δω το σφάλμα στο backsight? Ευχαριστώ.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.