Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΚΑΤΙΑΣ

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

ΚΑΤΙΑΣ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σύμφωνα με τον γείτονα έχει συμβεί και αυτό αλλά το μεγάλο του πρόβλημα είναι όταν βρέχει. Επειδή το σημείο που υποστηρίζει ότι του μπαίνει νερό είναι δίπλα από το τοίχο της οικίας του, δηλαδή από την μάντρα που έχει κάνει με ύψος περίπου 30 εκατοστών ίσα ίσα για να στηρίζεται το συρματόπλεγμά του λέει ότι το νερό περνάει και βγαίνει από το χώμα επιμένει ότι εμείς φταίμε και είμαστε υποχρεωμένοι να του κάνουμε τοιχίο.
  2. Συγνώμη για την επανάληψη ήθελα να απαντήσω στο dimitris GM. ΄Οχι ένα απλό περιβόλι είναι με οπωροφόρα δέντρα.
  3. Τα δέντρα που είναι κοντά στον τοίχο του είναι σε απόσταση περίπου δύο μέτρων. ΄Ολο το περιβόλι ποτίζεται από αυλάκια. Το νερό το διαχειρίζεται δημοτικός νερολόγος που κατά τους θερινούς μήνες ποτίζει μία φορά το μήνα. Το νερό που χρησιμοποιούν δεν είναι πόσιμο αλλά καθαρά αρδευτικό.
  4. Καλησπέρα σ΄όλους... Να σας διευκρινίσω ότι το περιβόλι είναι εντός σχεδίου, άρτιο και οικοδομήσιμο.
  5. Κατ΄αρχήν σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκρισή σας. Ναι και το δικό του οικόπεδο ήταν άρτιο και οικοδομήσιμο. Είχα βγάλει οικοδομική άδεια που του επέτρεπε να κτίσει στο όριο μας. Το σπίτι είναι περίπου ενάμιση με δύο μέτρα πάνω από την επιφάνεια του εδάφους και την αποθήκη του την έχει κάνει κάτω από την σκάλα. Δεν γνωρίζω αν έχει άδεια για την αποθήκη αλλά αυτό νομίζω θα μπορεί να το τακτοποιήσει. Δεν ξέρω αν έχει πάρει μέτρα προστασίας από υγρασία και ναι το σπίτι του είναι δέκα ετών. Η απορία μου είναι όταν κάποιος του επιτρέπει ο νόμος να κτίσει στο όρια με ποτιστικό περιβόλι δεν θα έπρεπε να προβλέψει τέτοια θέματα και εκείνος να προφυλάξει το κτίσμα του; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  6. Καλησπέρα σ΄όλους Έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα την γνώμη σας ΄Εχω ένα περιβόλι (ποτιστικό, με δέντρα πάνω από πενήντα χρόνια άρτιο και οικοδομήσιμο, εκτός Αθηνών. Πριν περίπου δέκα χρόνια ο γείτονάς μου έκτισε ένα σπίτι ακριβώς στα όρια μας.(Ο τοίχος του είναι και το όριο μας) Μου δημιουργεί συνέχει πρόβλημα ότι κάθε φορά που ποτίζεται το περιβόλι πλημμυρίζει το σπίτι του και συκγεκριμμένα η αποθήκη του. Μου ζητάει επίμονα και με τσαμπουκά να λάβω μέτρα για να μην πλημμυρίζει αλλιώς θα κινηθεί νομικά. Πως θα με συμβουλεύατε να το αντιμετωπίσω;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.