Μετάβαση στο περιεχόμενο

Dimitris Piralis

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Dimitris Piralis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ολοι εχουμε ακουσει οτι θελουν να φύγουν εξωτερικο γιατι τα πραγματα ειναι δυσκολα στην Ελλαδα λόγω κρισης και χαμηλης τεχνολογικής ανάπτυξης. Εγω πιστευω πως οταν μιας χωρα της λειπει κατι πρεπει να το αποκτησει αρχίζοντας απο κατι πολυ χαμηλο. Εγω προσωπικά θα ηθελα πολυ να μεινω Ελλαδα να δουλεψω σαν Ηλεκτρολογος Μηχανικων και να κανω τη δουλεια μου. Θελω μολις τελειωσω τη σχολη να μπω βαθιά στη δουλεια+ερευνα οχι ακαδημαϊκά.. Ξερετε σε ποιο τομεα εχει μελλον η Ελλαδα? Εγω θα ασχοληθω με αυτοματισμους γιατι μαρεσει. Εχετε κατι να προτεινετε για εργασια στην Ελλαδα να ξερω να προετημαστω με τα καταλληλα απο τωρα? Τι εχει αναγκη αυτη χωρα δε γινεται να μη εχει αναγκη κατι? Μιληστε ελευθερα και πειτε τη γνωμη σας.
  2. Μένω σε εστία με φοιτητές και τα κτηρια ειναι πολυ παλιά δλδ εχει μια πριζα. Καθε δωμάτιο εχει μια ασφαλεια και καθε 4-5 δωμάτια εχουν αλλη μια ασφάλεια στο διάδρομο. Ολοι εχουν βαλει κουζινακια αεροθερμα ψυγεια υπολογιστες. Το θεμα ειναι οτι οταν βαζουν οι αλλοι φορτιο μου πεφτει το ρευμα(και σε άλλους συμβαίνει γενικα στο παλιο κτήριο) καθε βραδυ και ειναι σπαστικο. Και μια φορα που επαθε το κουζινακι μου μασα επεσε το γενικο και οχι του δωματιου μου σηκωσα την ασφαλεια και μετα δουλευε κανονικα (ειχε μουχλια απο την αποθηκη μαλλον γιατι ηταν καιρο το κουζινακι) (μονο μια φορα εχει πεσει το δικο μου οταν εκανα βραχυκύκλωμα). το θεμα ειναι οτι πευτει το γενικο οταν υπαρχει καποιο προβλημα , δλδ οταν εφτεγα με το κουζινακι, ακομα και ολα κλειστα να τα εχω το βραδυ πευφτει μονο απο 2 δωματια (δλδ τα δυο δωματια 0 φορτιο και επεσε απο εναν οι δυο μονο απο κουζινα + αεροθερμο το μαξ δε ξερω). ΤΟ θεμα ειναι οτι οι ηλεκτολογοι λενε να μειώσουμε το φορτιο. Δε γινεται ομως να μη βαζω ουτε αεροθερμο μια στο τοσο!! Μιας και ειμαι φοιτητης ηλεκτρολογος γινεται τπτ πχ να τους πω να βαλλουν ασφαλειες με λιγα αμπερ στο καθε δωματιο που οποιος μαλακας κανει το δωματιο Λασ Βεγκας να πεφτει αυτουνου? Λετε να εχει προβλημα η γραμμη ?? τιποτα προσωρινό δε γινεται? Οι ασφαλειες στο δωματιο ειναι 10Α και στο πινακα 16 μου ειπαν.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.