Μετάβαση στο περιεχόμενο

TaniaSk

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by TaniaSk

  1. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις. Μετά από επικοινωνία με υπεύθυνο της εταιρίας βρήκαμε πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στον κάναβο, λόγω λάθους τοποθέτησης πλακών, που εντοπίζεται μόνο μέσω της εντολής mesh αλλά δυστυχώς δεν διορθώνεται εύκολα. @thesmeletes: Δουλεύω με student version που απ' ότι ξέρω δε συμβαδίζει με την standard. Υπάρχει δυνατότητα να το ανοίξεις? Και πάλι ευχαριστώ.
  2. Ξεθάβοντας αυτό το ''μικρό'' thread μετά από καιρό και ελπίζοντας πως όλο και κάποιος θα το δει έχω δυο ερωτήσεις όσον αφορά το Scia Engineer. 1. Πατάω το calculate για να πάρω αποτελέσματα και εμφανίζεται παράθυρο που λέει το εξής: node singularity και στη συνέχεια παραθέτει τις συντεταγμένες του node. Τσεκάρω αυτές τις συντεταγμένες και δεν υπάρχει κανένας node. Έσβησα και ξαναέκανα τα δομικά στοιχεία που βρίσκονται εκεί κοντά μπας και ήταν κάτι που δεν έβλεπα, ξαναπάτησα calculate και μου εμφανίζει το ίδιο μήνυμα για άλλο ανύπαρκτο node. Συνέχισα να κάνω το ίδιο μπας και αλλά μετά από ένα σημείο εμφανίζονται στο παράθυρο ξανά οι ήδη διορθωμένοι κόμβοι. Γνωρίζει κανείς κάτι και μπορεί να βοηθήσει? Να προσθέσω ότι η κατασκευή είναι εξολοκλήρου από Ο/Σ. 2. Γνωρίζει κανείς κάποιο γραφείο στη Θεσσαλονίκη που να χρησιμοποιεί Scia Engineer?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.