Μετάβαση στο περιεχόμενο

Micrena

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Micrena's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εν ολίγοις με βάση τις πληροφορίες ο βέλτιστος συνδυασμός κόστους και αποτελέσματος είναι μάλλον το πλακάκι. Ωστόσο θα ήθελα να καταλάβω, γιατί δε μπορεί να εφαρμοστεί βιομηχανικό δάπεδο στην υπάρχουσα τσιμεντοκονία;
  2. Ευχαριστώ πολύ, σχετικά με την εποξειδική βαφή μου την πρότειναν για εξωτερικό χώρο, καθώς την εφαρμόζουν και σε βενζινάδικα πάνω από το βιομηχανικό δάπεδο, αλλά δε μου είχαν αναφέρει κάτι για το ηλιακό φως ούτε ότι θα χρειάζεται συντήρηση... Το τσιμεντοειδές κάτω από το πλακάκι το αναφέρετε για λόγους μόνωσης; Την πατητή τσιμεντοκονία μου την απέκλεισαν ουσιαστικά επειδή πρόκειται για πυλωτή και δεν είναι σίγουρο πόση αντοχή θα έχει σε περίπτωση ελιγμών χωρίς να μαδήσει.
  3. Ευχαριστώ για την απάντησή σας. Μάλλον δεν έγινα αντιληπτή. Δεν επιθυμώ να αλλάξω την τσιμεντοκονία. Πράγματι το θέμα μου είναι το τελικό δάπεδο. Έχω μέχρι στιγμής την εντύπωση ότι η τσιμεντοκονία δε μπορεί να παραμείνει χωρίς κάποια τελική επίστρωση από πάνω, γιατί όπως μου είπαν θα κουφώσει. Δε με απασχολεί ως αισθητικό πρόβλημα. Το μόνο που με απασχολεί είναι να προστατεύσω την κατασκευή με τον καλύτερο συνδυασμό αποτελεσματικότητας και κόστους.
  4. Καλησπέρα σας, θα εκτιμούσα εξαιρετικά τη συμβουλή σας αναφορικά με την τελική επίστρωση δαπέδου πυλωτής μικρού συγκροτήματος κατοικιών. Χτίστηκε πριν δέκα χρόνια και για οικονομικούς λόγους στρώθηκε μόνο η τσιμεντοκονία. Επιθυμία αποτελεί η τελική επίστρωση με βιομηχανικό δάπεδο, αλλά δεν υπάρχει η δυνατότητα εκ νέου τοποθέτησης τσιμεντοκονίας λόγω (έλλειψης) υψομέτρων (σε τέτοια περίπτωση τα κλιμακοστάσια θα καταλήξουν σε χαμηλότερο επίπεδο από την πυλωτή). Μπορεί να τοποθετηθεί βιομηχανικό δάπεδο στην υπάρχουσα τσιμεντοκονία; Ας σημειωθεί ότι η κατάστασή της είναι άριστη, καθώς εξ αρχής εφαρμόστηκαν ελαστομερή μονωτικά σε κάθε σημείο συναρμογής με τοίχους. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο αντενδείκνυται, ποια είναι η καλύτερη λύση; Μας έχουν προτείνει εποξειδική βαφή, αλλά είναι αρκετή για την προστασία του υποστρώματος, δηλαδή της τσιμεντοκονίας, υπό την έννοια της σκληρότητας; Μήπως υπό την έννοια αυτή είναι προτιμότερο το πλακάκι; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.