Μετάβαση στο περιεχόμενο

Sarantis Champilos

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Sarantis Champilos

  1. Συνάδελφε καλησπέρα, ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω κάνει κάποιους υπολογισμούς για την ισχύ που χρειάζεται ώστε να ανεβάσω τη θερμοκρασία του Χ όγκου νερού, Υ βαθμούς σε Ζ χρόνο. Εντάξει η θεωρία αλλά πρακτικά για ένα υδρομασάζ πόσος χρόνος θεωρείται αποδεκτός για να ανέβει το νερό στην επιθυμητή θερμοκρασία λειτουργίας; Προσπαθώ να συγκρίνω τις προσφορές που λαμβάνω από τους μηχανικούς των προμηθευτών και βλέπω ότι εμφανίζουν αξιόλογες αποκλίσεις μεταξύ τους. Έχω μία προσφορά για αντλία 16kw υψηλών με ενα boiler 500lt και θερμοδοχειο 500. Από την άλλη δύο αντλίες 18+9= 27kw μεσαίων θερμοκρασιών με ένα θερμοδοχείο 500lt. Ανάμεσα στους δύο συνδυασμούς ποιός δείχνει πιό ολοκληρωμένος; Sent from my SM-N910F using Tapatalk
  2. Χαίρετε! Ενδιαφέρομαι να καλύψω τις ανάγκες για ζεστό νερό χρήσης 12 ατόμων και 4 τζακούζι συνολικού όγκου 14 κυβικών μέτρων στη Σαντορίνη για περίοδο λειτουργίας Απρίλιο μέχρι και Οκτώβριο. Το χειμώνα η ιδιοκτήτρια θέλει να θερμαίνει τα καλοριφέρ του σπιτιού που μένει, μέσω της αντλίας θερμότητας. Ο χώρος της είναι 35 τμ και θα έχει δύο σώματα. Τι ισχύς θα μπορεί να καλύψει τις ανωτέρω ανάγκες; Λόγω της θέρμανσης των 2 καλοριφέρ τον χειμώνα πρέπει να καταλήξω αποκλειστικά σε αντλία υψηλών θερμοκρασιών; Τα τζακούζι θα βρίσκονται σε απόσταση 8, 15, 16 και 24 μέτρων από το μηχανοστάσιο και οι σωληνώσεις για το κάθε ένα ξεχωριστά Φ28. Τι ισχύος κυκλοφορητής θεωρείτε ότι μπορεί να καλύψει τις ανάγκες για τη κυκλοφορία του νερού; Ευχαριστώ πολύ και φυσικά διαθέσιμος για τυχόν πρόσθετες πληροφορίες που θα προσφέρουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.