Μετάβαση στο περιεχόμενο

ermis3232

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. Τώρα με τα κρύα ( 0 - 6 βαθμούς ) είμαι στις 80 KwH μαζί με τα ΖΝΧ . Οι μισές ( 40 ) πέφτουν στο νυχτερινό.
  2. Με τον προαναφερθεντα προγραμματισμό εχω ημερησια καταναλωση 53 kwH μαζί με τα ΖΝΧ. Θα προσπαθησω να δω και πόσα μπαινουν στο νυχτερινο ! Σας φαινονται πολλά για σπιτι κατασκευης 1971- 130 τμ ?
  3. Έχω ρίξει τους βαθμους στους 22. Παράλληλα 1. θα μετρησω τις θερμοκρασιες των δωματίων γιατί δε μου φαινονται τόσο ζεστα που να σκας. Βέβαια ο θερμοστατης ειναι σε διαδρομο σε σκια και μακρυα απο καλοριφερ. 2. Το μωρό δεν εχει προβλημα. Πρόβλημα έχει αυτός που ξυπναει μεσα στο βράδυ 2 φορες για να ετοιμασει το γάλα του, περιμενει 20 λεπτα για να το ρεψει και αλλα τοσα για να το νανουρίσει. Διαφορετικα σιγουρα θα εριχνα τη θερμοκρασια στους 18. 3. Προς το παρον λειτουργω με θερμοκρασια νερου στους 70 απο 6.30 εως 8.00 και απο 16.30 εως 17.00. ΖΝΧ στους 45 με παραγωγη μεσα στους προαναφερθεντες χρονους ( απαιτουμενος χρόνος 15 λεπτα ). Την υπόλοιπη ημερα και βραδυ λειτουργεί με αντισταθμιση που προσαρμοζει τη θερμοκρασια νερου στους 45 - 50 και επιστροφής στους 35 - 40 ( 10 βαθμούς χαμηλότερα ) 4. Εξωτερικες θερμοκρασιες 2 - 14 αυτες τις ημέρες. 5. Γνώμες ? Προτάσεις ?
  4. Με ενδιαφέρει ο προγραμματισμος της θερμανσης και μονο, αφου τα ζνχ τα εχω προγραμματισμένα το μεσημερι. Θέλω μία σταθερή θερμοκρασία ( 23 βαθμούς ) όλο το 24 ωρο. ευχαριστώ
  5. Καλημέρα, εχω εγκαταστήσει μία αντλία θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών με ζεστα νερα χρήσης. ηθελα να ρωτήσω: ποιός είναι ο προτεινόμενος προγραμματισμός της θέρμανσης βάσει νυχτερινού τιμολογίου, με την οικονομικότερη κατανάλωση και με μία σταθερή θερμοκρασία του σπιτιού ? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.