Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΚΥΔΩΝ ΒΟΛΑΝΗΣ

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ΚΥΔΩΝ ΒΟΛΑΝΗΣ

  1. Η δήλωση δεν είναι κλειστή αλλά επειδή έχει καταβληθεί το 30% έχει παγώσει το πρόστιμο κ έτσι δεν κάνει καινούριο υπολογισμό.
  2. Εννοείται ότι θα ενημερώσω. . Έχω στείλει email στο ΤΕΕ κ επίσης έχω πάρει 50 τηλέφωνα αλλά δεν απαντάει κανείς για να μπορέσω να πάρω απάντηση για το πως θα κάνω σχετικό αίτημα ώστε να ανοίξει η δήλωση και να μπορέσω να αλλάξω την τιμή. Η τιμή αλλάζει αλλά το πρόστιμο είναι παγωμένο. Δεν το αλλάζει.
  3. Καλημέρα σας, έχω κάνει λάθος την τιμή ζώνης σε μία υπόθεση αυθαιρέτου με τον Ν4495 και πρέπει να την αλλάξω. Ο πελάτης έχει πληρώσει το 30% και μία δόση. Η δήλωση είναι σε κατάσταση υπαγωγής. Ξέρει μήπως κανείς πως μπορώ να αλλάξω την τιμή ζώνης και αν αλλάζει? Το πρόστιμο σίγουρα αλλάζει και μάλιστα προς τα πάνω θα πρέπει να πληρωθεί η διαφορά. Αλλά κ έτσι, μπορεί να πάει πάλι με το 30%? Δεν χρειάζεται να φωνάζεις γράφοντας με κεφαλαία. Παρακαλώ επέλεξε το Επεξεργασία και κάνε διόρθωση το κείμενο σου. Διάβασε κανόνες συμμετοχής Didonis Aπαγορεύεται η χρήση κεφαλαίων στους τίτλους θεμάτων και στις δημοσιεύσεις. Ο τίτλος διορθώθηκε από την ομάδα συντονισμού. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής. Pavlos 33
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.