Μετάβαση στο περιεχόμενο

steffff

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

steffff's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Οτι θα πρέπει να μαζεύεις πιστωτικές μονάδες γύρω απο έναν τομέα με σχετικά μαθηματα ή και μεταπτυχιακά για να μπορέις να εργαστείς σε αυτόν τον τομέα. Δηλαδή αν εγώ τελει'ωσω ροές σχετικές με πληροφορική και δεν έχω αρκετά μαθήματα πάνω στην ηλεκτρολογία για παράδειγμα δεν θα έχω και αντίστοιχα δικαιώματα. Το είχαν προτεινει κάποιοι πληροφορικοί που δεν θέλουν οι ηλεκτρολόγοι να έχουν δικαιώματα σε έργα πληροφορικής, αν βρω το άρθρο θα το παραθέσω.
  2. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, φαντάζομαι ότι δεν θα αλλάξει αυτό τώρα σύντομα γιατί όλο και κατι φημες ακούγονται στην σχολή και μας αγχώνουν..
  3. Γεια σας, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν το δίπλωμα που θα πάρω θα μου δώσει τα ίδια δικαιώματα ανεξάρτητα απο τις ροές που ακολούθησα στην σχολή μου. Δηλαδή, εξαιρώντας το θέμα των γνώσεων αν ολοκληρώσω την σχολή με κατεύθυνση πληροφορικής θα μπορώ να έχω δικαιώματα και στους υπόλοιπους τομείς? και αν ναι, ταυτόχρονα ή θα πρέπει να διαλέξω για να εγγραφώ στο επιμελητήριο? Ευχαριστώ πολύ, αν κάποιος ξέρει θα το εκτιμούσα να μου δώσει κάποιες πληροφορίες.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.