Μετάβαση στο περιεχόμενο

civil-noob

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by civil-noob

  1. Δημήτρη αρχικά σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Για να γίνω ποιο συγκεκριμένος για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω: Στην πράξη εφαρμογής που κυρώθηκε το 2002 εμφανίζεται μία ιδιοκτησία ενιαία ενώ τα συμβόλαια του 1961, του 1999 και το 2013 που έγινε και η πιο πρόσφατη αγοροπωλησία δείχνουν δύο ανεξάρτητους τίτλους με δύο ΚΑΕΚ με δύο βεβαιώσεις του Δήμου με δύο πιστοποιητικά ιδιοκτησίας με δύο πιστοποιητικά μεταγραφής απλά ανήκαν σε έναν ιδιοκτήτη και τώρα ευτυχώς μεταβιβάσθηκαν σε έναν ιδιοκτήτη.Και οι δύο τίτλοι είναι άρτιοι και οικοδομήσιμοι κατα παρέκκλιση ως προς τα τετραγωνικά με ανεξάρτητο πρόσωπο σε κοινόχρηστη οδο και οι δύο . Στην πράξη εφαρμογής έχουν υποχρέωση εισφορά σε χρήμα δεν αππαλοτριώνεται κάποιο τμήμα του οικοπέδου για να δημιουργείται ανάγκη συνέννωσης των τίτλων για αρτιότητα. Τα συνολικά τετραγωνικά της πράξης με την υφιστάμενη αποτύπωση είναι περίπου τα ίδια.Από την κουβέντα που είχα με τον υπάλληλο της πολεοδομίας είναι διαδικαστικό το θέμα αλλά θα πάρει χρόνο. Και ρωτάω: Αφού έχει κυρωθεί η πράξη εφαρμογής, το οικόπεδο είτε ως ενιαίος τίτλος είτε ως δύο τίτλοι είναι άρτιο και οικοδομήσιμο και οι εισφορές σε χρήμα δεν αλλάζουν γιατί να μην μπορει να εκδοθεί παράλληλα Ο.Α.;
  2. Ερώτηση : Γνωρίζει κάποιος κάποια εγκύκλιο που επιτρέπει την έκδοση Ο.Α. πάραλληλα με την έγκριση διορθωτικής πράξης Εφαρμογής ;
  3. Ο ιδιοκτήτης θέλει να πάρει ξεχωριστή παροχή ρεύματος και νερού για τα 3 συνεργεία.Αυτό εννοώ όταν λέω ανεξάρτητα.Λειτουργούν ως συνεργεία αλλά έχουν διαφορετική παροχή ρεύμα και νερό και πληρώνουν ξεχωριστούς λογαριασμούς.
  4. Είμαι νέος μηχανικός και θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθείσετε σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω.Η άδεια του πελάτη μου είναι για συνεργείο φορτηγών. Στα αρχιτεκτονικά σχέδια εμφανίζεται ένας ενιαίος χώρος ο οποίος ονομαστικά μόνο είναι χωρισμένος σε τρία τμήματα.1 τμήμα αποθήκη υλικών 2 τμήμα πάρκιν φορτηγών 3 τμήμα επισκευή.Όταν λέω ονομαστικά εννοώ ότι δεν έχει γίνει κάποιο χώρισμα μεταξύ των χώρων.Τώρα αποφάσισε να τους χωρίσει αυτούς τους χώρους δημιουργώντας όμως τρεις ανεξάρτητα μεταξύ τους χώρους.Οι χώροι θα εξακολουθήσουν να είναι τμήμα πάρκιν-τμήμα αποθήκη - τμήμα επισκευή αλλά ο κάθε χώρος θα έχει γραφεία ώστε να λειτουργεί ανεξάρτητα. Επειδή είναι συνεργείο πρέπει να δηλωθεί η αλλαγή στο υπουργείο μεταφορών.Η ερώτηση μου είναι αν πιστέυετε οτι πρέπει να γίνει αναθεώρηση άδειας ή αρκεί μία απλή ενημέρωση φακέλου αφού φυσικά εγκριθούν οι αλλαγές από το υπουργείο μεταφορών.Δεν θα γίνει καμία μεταβολή στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις του κτιρίου όπως επίσης και της πυρασφάλειας αφού οι χώροι ήταν χωρισμένοι από την αρχή.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.