Μετάβαση στο περιεχόμενο

Razimar

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Να αναφέρω οτι η ιδέα είναι σε εμβρυϊκό στάδιο και απόρροια της αγανάκτησης φυσικά όλων των κατοίκων του οικισμού. Όταν ανέφερα "μόνοι μας" δεν εννοούσα να βρούμε εργολάβους και να ξεκινήσουμε το έργο, λανθασμένα δεν το διευκρίνισα και εγώ, αλλά να χρηματοδοτήσουμε με δωρεά λογικά το έργο του δημοσίου για να ξεκινήσει επιτέλους η ασφαλτόστρωση. Τουλάχιστον αυτή είναι η αρχική ιδέα. Πάντως θα το ψάξουμε διεξοδικά στο επόμενο διάστημα για αυτό και σας ρώτησα πολύ γενικά πόσο υπολογίζετε το κόστος για να δούμε αν ρεαλιστικά είναι εφικτό να συγκεντρωθεί αυτό το χ ποσό (έστω μεγάλο τμήμα του) ή αν είναι τόσο μεγάλο το κόστος που το ξεχνάμε σαν ιδέα και μαυρίζουμε το δήμαρχο όπως λέει και πιο πάνω ο φίλος. Απ 'οτι καταλαβαίνω όμως από αυτά που μου λέτε μάλλον το κόστος θα είναι μεγαλύτερο από 1 εκατομμύριο ευρώ και αυτό είναι πρόβλημα.
  2. Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Ηθελα να σας ρωτήσω ποιο είναι το κόστος ασφαλτόστρωσης σε σημερινές τιμές? Πιο συγκεκριμένα θα ήθελα να μου πείτε πάνω-κάτω χονδρικά το κόστος ασφαλτόστρωσης 5.8 χιλιομέτρων ενός δρόμου πλάτους 4 μέτρων. Η περιοχή είναι η Αρέντα Ευρυτανίας, ένας ορεινός οικισμός που λόγω κρίσης έχουν παγώσει τα έργα ασφαλτόστρωσης του τελευταίου κομματιού των 5.8 χιλιομέτρων και σκεφτόμαστε σαν σύλλογος να ολοκληρώσουμε το έργο μόνοι μας ή τουλάχιστον να μειώσουμε οσο μπορούμε το χωματόδρομο καθώς δεν πάει άλλο, αφήνουμε καζανάκια και εξατμίσεις σε κάθε ανάβαση-κατάβαση στο χωριό. Είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα. Σας βάζω και μια φωτο να δείτε το δρόμο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.