Μετάβαση στο περιεχόμενο

ioprappas

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

ioprappas's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σας. Εν ολίγοις θα ήθελα να γνωρίζω εκ των προτέρων αν η ισχύς των ασφαλειών "σηκώνει" τα 21KW των θερμοσυσσωρευτών ή θα πρέπει να γίνει κάποιου είδους αναβάθμιση? Σίγουρα θα κληθεί ηλεκτρολόγος για το λόγο αυτό.
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση. Να σημειώσω ότι οι δύο ασφάλειες είναι καινούργιες, μπήκαν πριν 1 μήνα (από μένα), δεν ειναι καμμένες ουτε βραχυκυκλωμένες με κάποιο σύρμα από μένα ή τρίτο πρόσωπο.
  3. Καλησπέρα στο φόρουμ. Θα ήθελα να θέσω υπόψιν κάποιου που γνωρίζει το ακόλουθο θέμα: Στην κατοικια που αγόρασα πρόσφατα, ειναι εγκατεστημένοι θερμοσυσσωρευτές με τα εξής KW: Χώλ: 1 Θ/Σ 5 KW Σαλόνι: 1 Θ/Σ 7 KW Υπνοδωμάτιο: 1 Θ/Σ 3 KW Γραφείο: 1 Θ/Σ 3 KW Παιδ. Δωμάτιο: 1 Θ/Σ 3 KW ΣΥΝΟΛΟ: 21 KW Καθώς ανάβω το σύνολο των θερμοσυσσωρευτών, έχει παρουσιαστεί εδώ και καιρό η εικόνα που επιστυνάπτω. Εν ολίγοις, οταν "τραβανε" νυχτ. ρεύμα οι θερμοσυσσωρευτές, οι ασφάλειες καίνε (δεν μπορείς να τις ακουμπήσεις) και οι παρακέιμενες ενδεικτικές λυχνίες (το πλαστικό περίβλημά τους) έχουν αρχίσει να λιώνουν από τη θερμότητα. Οι ενλογω ασφάλειες είναι 35Α, 35Α και 25Α. Ο γενικός διακόπτης είναι 45Α. Υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα? Πρέπει να κάνω κάτι συγκεκριμένο ή πρέπει εκ του μηδενός να γίνει μελέτη για νέο πίνακα ή κάτι άλλο? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.