Μετάβαση στο περιεχόμενο

Dimitris Polyzos

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Dimitris Polyzos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. τι ψάνχεις τωρα ρε με το λαμογιο; εχει ελειματικό -2500 και μαλλον θα θελε να βγαλει ζημιες απο καινουργιο ένοικο (εμένα.) αν δεν ειχα αλλα αγχη θα το ετρεχα με καταγγελια και θα φευγα και απο το σπιτι με το ίετσθ θέλω.
  2. καταυτον δεν χωράνε πορτάκια.. ουτε και κατα τον επιμελήτη γι αυτο δεν μπήκανε. άρα θελει να μοου αποδείξει ασφάλεια < χρηστικότητας.
  3. είπε ειναι καινούργιος 5 χρόνων. οτι μου πε σου λέω. ανελκυστήρα τι λες εσυ; όλο το συστημα η τι καμπινα και τα σιμπράκαλα;
  4. μόλις ακουσε καταγγελία στο στο βιομηχανίας και ανάπτυξης στη μοναστηρίου για συμμόρφωση του ανελκστήρα στα πρώτυπα με πορτάκια έπεσε ξαφνικά η ζημια στα 150€.. επικαλέστηκε ότι ειναι καινούργιος και ολας και με αδειοδότηση απο το επιμελητήριο ότι δεν χωράνε πορτάκια... α ρε το λαμόγιο..
  5. Φυσικά και έχω ευθήνη αλλά δεν έχω και φράγκα στην Ελλάδα του 2016 όπως τα ζητάει αυτος στο τέλος ητς βδομάδας. 1) Στο ότι ζητάει 500€ για αυτά που ανέφερα δεν ειναι υπερβολικά; Ενημερώθηκα πως με 500€ αλλάζει καμπίνα και όχι αυτά που προαναφέρθηκαν. 2) Ξαναρωτάω το φρένο γιατί δεν σταμάτησε την καμπίνα; προφανώς εδώ μιλάμε ότι γλύτωσα από θαύμα αν υπολογίσεις ότι το ποδήλατο είναι απο αλουμίνιο και σίγουρα δεν καταχωρείται στα φορτία. 3) Ο ευρωπαικός κανονισμός για συμμόρφωση όλων τον ανελκυστήρων με εσωτερικά πορτάκια ισχίει; 4) Σε περίπτωση που καλέσω πολεοδομια για αναφορά στο ότι λογικά ο ανελκιστήρας δεν λειτουργει (ξαναλέω δεν σταμάτησε, κάτι που προκάλεσε λογικά και τη βλάβη στη πάτωμα και τα ελατήρια.) Εγώ ειμαι ενοικιαστής και δεν ειμαι και δεν εχω να διαθέσω τίποτα από όλο τον παραλογισμό μου μπροστά σε αυτο που περασα και που λογικά θα περάσω.
  6. Θα μπορέσω να είμαι όσο ποιο περιεκτικός γίνετε. Γυρνάω με το ποδήλατο, το βάζω μέσα σε όρθια στάση, και ξεκινάω για τον 6ό όροφο. Στον πρώτο όροφο μου φεύγει το τιμόνι και προσκολάει στο τοίχο εν κινήση, μπαμ μπουμ λιγο σοκ, λιγο πιεση απο το ποδηλατο σε εμένα αρκετό σωκ να κρατηθω ηρεμος φτάνω στον έκτο. Πάω να τσεκάρω να δω αν κατεβαίνει να δω τη ζημιά προκαλήθηκε και κολάει στον 1ό με Ισόγειο. Μην τα πολυλογώ έρχεται ο "διαχειριστής" και με εκφράσεις τύπου κώψε το λαιμό σου στο τέλος τις βδομαδας να τα βρεις, θα βάλω τους αλλους να σου χτυπανε τις πορτες μέχρι να βρεις τα χρηματα και άλλα τέτοια ωραία. Μου ζητάει 500€. Έφερε δικό του "ασανσερά" και έκρινε σκόπιμο πως η αποκατάσταση του του ασανσέρ της πολυκατοικίας ειναι 500€. Θέλω να ρωτήσω ενέργειες που πρέπει προβώ. Ο ασανσεράς του στο τηλεφωνο μου είπε ότι στραβωσανε οι γυρω γυρω λαμαρίνες, μια τρυπα κάτω απο το πίνακα των κουμπιών και όλο το πάτωμα θέλει αλλαγη με τα ελατήρια. Πήρα ένα διαχειριστή φιλο οικογενειακό και μου είπε πως με 500€ αγωράζεις καμπίνα και πως με 120€ κοστίζει το πάτωμα με τα ελατήρια. Αυριο μεθαύριο θα ξαναπάρω τον ανσανσερά να μου πει ακριβή κόστη και ακριβές ζημιες (δεν το εχω δει ολα αυτα που λέει.) Αλλά υπάρχει ένα μεγάλο αλλά. Εγώ ειμαι άφραγκος, ο διαχηρηστεις απειλεί, και δεν ξερω τι να κάνω. Δέχοντας το λάθος μου, αλλα δέχοντας τη μη κατάληλη ασφάλεια του ανελκυστήρα προς σε αυτόν που τον χρησιμοποιει. 1) Υποτεύομαι οτι κατι πάει λαθος με την άδεια. 2) Ο ανελκυστήρας αφοου ζορίστηκε τόσο με λαμαρινες και τέτοια δεν έπρεπε να σταματησει; (όσους ρώτησα μου ειπανε ναι.) 3) Μου ειπανε σε αυτου του παλιου τυπου ανελκυστηρες χωρις πορτάκια δλδ υπάρχει ασφάλεια και επρεπε η καμπίνα αυτόματα να σταματησει. 4) Τη γλίτωσα φτηνά αλλά ηταν μεγάλο το σωκ που προφανως κανεις απο τους ενοίκους δεν ενδιαφέρθηκε. Προφανώς αυριο θα ξανααπειληθώ, 500€ είναι το μηνιατικό μου. Δλδ να τα δωσω εγω δεν θα πληρώσω το νοίκι. Εχω τρομοκρατηθεί. και δεν ξερω τι να κάνω. Αν ξέρει κάποιος καποιον που ασχωλείται με ασανσέρ και μπορει να κανει μια εκτίμηση ας μου στειλει ένα Π.Μ εχω πανικοβληθει.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.