Μετάβαση στο περιεχόμενο

word1983

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by word1983

  1. Στο πολύμετρο το εικονίδιο με το συνεχές ρεύμα δεν είναι το V με μια ισια γραμμή ?
  2. Φωτιά να παρεις με 12 volt ! ! Αν είναι βεβαια 12 τα volt που δίνη ρεύμα στις λάμπες του θυροτηλέφωνου ! Μπορεί να είναι λίγο παραπάνω ! Αλλα κίνδυνος για φωτιά με τόσα λίγα volt ! δεν νομίζω!!
  3. Σωστό και αυτό ! Πέρα από αυτό όμως στο πολύμετρο που να το γυρίσω για να μετρήσω τα volt που δίνη στην λάμπα ?
  4. (μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) θα ήθελα λίγο τα φώτα σας ! Εχουν καεί οι 2 λάμπες που έχει το θυροτηλέφωνο ! Πήγα πήρα λοιπόν καινούργιες με τα ιδια χαρακτηριστικά και τις αντικατέστησα! Προ εκπλήξεως μου παρατήρησα ότι κάηκαν μέσα σε δυο εβδομάδες οι καινούργιες !! Δεν ξέρω αν κάποιος τις είχε αντικαταστήσει στο παρελθόν και δεν ήταν οι σωστές με τα volt που έπρεπε ! αυτές που είχε πάνω ήταν 12 volt στα 3 watt. Η ερώτηση μου είναι να μετρήσω με ένα πολύμετρο την τάση ρεύματος που έρχεται στις λάμπες έτσι ώστε να δω ποσα volt έρχονται εκεί και έτσι να πάρω τις λάμπες που πρέπει με την σωστή τάση ? Και στο πολύμετρο σε πια επιλογή να το βάλω ? είμαι λίγο άσχετος με αυτά ! αλλα πιάνουν τα χερια μου . Είναι κρίμα για μια απλή μέτρηση για την λάμπα του θυροτηλέφωνου να φωνάξω τον τεχνικό !
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.