Μετάβαση στο περιεχόμενο

Auster10

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

217 profile views
  1. Αναζητώντας πληροφορίες σχετικά με το ενδεχόμενο δόμησης ενός καλού και σχετικά οικονομικού ξύλινου σπιτιού ήρθα σε επαφή με μια εταιρεία που χρησιμοποιεί ως υλικό κατασκευής το glulam, δηλαδή την επικολλημένη ξυλεία, για την κατασκευή του σκελετού του σπιτιού. Πρόκειται όντως για άριστο υλικό; Αντέχει στον χρόνο; Το γεγονός ότι είναι "επικολλημένη" δεν περιέχει κινδύνους τα ξύλα κάποια στιγμή να "ξεκολλήσουν";
  2. Σας ευχαριστω πολυ. Εχω πεισθει οτι προκειται για μια απολυτως φαιδρη ιδεα. Θα χαλασουμε τον κοσμο για το τιποτα.
  3. Σας χαιρετώ. Ίσως να ακουστεί πολύ αφελής η ερώτησή μου όμως επειδή είμαι εντελώς άσχετος θα ήθελα να διαφωτιστώ από ειδικούς. Το θέμα έχει ως εξής: Μένω σε ιδιόκτητο διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων στον 3ο όροφο (σε 3ώροφη πολυκατοικία των 9 διαμερισμάτων - 3 διαμερίσματα ανά όροφο). Όμως δυστυχώς είναι πολύ μικρό και τώρα με τα παιδιά δεν μας χωράει. Όμως, το ακριβώς από κάτω διαμέρισμα στον 2ο όροφο ανήκει στον αδελφό μου και έχω τη δυνατότητα να το αγοράσω. Μπορώ να ενώσω τα δύο διαμερίσματα; Δηλαδή μπορεί να δημιουργηθεί σκάλα ώστε τα 2 διαμερίσματα να γίνουν 1 διώροφο ή είναι αδύνατον; Γνωρίζω ότι θα πρέπει να γίνει ίσως κάποια στατική μελέτη, να εξασφαλιστούν κάποιες άδειες κλπ. Απλά θα ήθελα να ρωτήσω τους ειδικούς αν έχουν ακούσει ξανά μια τέτοια περίπτωση και αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.