Μετάβαση στο περιεχόμενο

Nantia83

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Nantia83's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ουτε κι εγω μπορω να καταλαβω τι γινετε! Το δικαιωμα αποκλειστικης χρησης πρασιας, οπως αναφερεται στο συμβολαιο, σε καλυπτει αν θελεις να χρησιμοποιησεις τον χωρο σαν παρκινγκ? Εχω την εντυπωση πως οχι ( )
  2. Καλησπερα! Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση.. Προσφατα νοικιασαμε ενα οροφοδιαμερισμα (2ος οοφος, σε τριπλοκατοικια). Απ'οτι μας ειπε η ενοικιαστρια εχουμε και μια θεση παρκινγκ στην πρασια. Ενα μηνα μετα εχουμε ''σκοτωθει'' με τον θειο της κυριας ο οποιος μενει στο ισογειο γιατι παρκααρει συνεχεια μπροστα στην εισιδο του παρκινγκ (επιτηδες) επειδη λεει οτι η πρασια δεν ειναι παρκινγκ και μπορει να παρκαρει οπου θελει.. Απ'οτι καταλαβαμε εκ των υστερων οι δυο συγγενεις δεν τα πανε και πολυ καλα μεταξυ τους, και θα την πληρωσουμε εμεις την νυφη αφου το παρκινγκ ηταν απαραιτητη προυποθεση στη ερευνα ενοικιασης που καναμε.. Το συζητησαμε με την ενοικιαστρια, η οποια μας εστειλε το συμβολαιο του σπιτιου στο οποιο αναφερετε οτι ''Στους ιδιοκτητες του διαμερισματος του 2ου οροφου ανηκει το 1/2 της αποκλειστικης χρησης του χωρου της πρασιας που εχει εκταση 58 τμ'' και ακολουθει περιγραφη του χωρου και σχεδιαγραμμα απο την πολεοδομια. Το υπολοιπο μισο απότι καταλαβα το εχει ο θειος στην αλλα πλευρα του οικοπεδου (αφου το εχει διαμορφωσει εχει βαλει πλακακια και παρτερια κλπ μονο στο δικο του μισο...) αλλα εκει λογο της κλισης του εδαφους δεν μπορει να κανει παρκινγκ...οποτε ειναι το γνωστο αφου δε μπορω εγω δε θα το κανεις ουτε κι εσυ. Τι να κανουμε τωρα? Μπορουμε να παρκαρουμε τελικα εκει? Βασικα μονο για τη μηχανη καιγομαστε να ειναι μεσα, για μην βρεχεται (ειναι συλλεκτικη!)... Μπορουμε να βγαλουμε αδεια για παρκινγκ? HELP@!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.