Μετάβαση στο περιεχόμενο

Varvara_M

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Varvara_M's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καταρχήν ευχαριστώ όλους σας γιατί πραγματικά βοηθάτε! Γενικά γνωστοί μου, που έχουν κλιματιστικά δεν είναι ευχαριστημένοι. Παγώνει αμέσως το σπίτι μόλις σβήσει-έτσι μου έχουν πει....- ακόμη και inverter Αν τον συνδέσουμε (τον λέβητα) με τον ηλιακό μπας και είναι καλύτερα? Ξέρω γω? Μπορεί να λέω και χαζά τώρα αλλά είμαστε πολύ ζορισμένοι και ψάχνουμε την οικονομικότερη λύση. Προσπαθώ απεγνωσμένα να φύγω από το ενοίκιο. Σκέφτομαι και το πέλλετ νερού... η μήπως αρκεί το πέλλετ αέρα μιας και τα τετραγωνικά είναι ελάχιστα?
  2. Μου κόβεις τα φτερά.... γιατί τόσο κάθετος/?
  3. Μάλλον αυτό θα κάνω...αλλά δεν έχω ιδέα για τις αμοιβές. Γνωρίζεις πάνω-κάτω?
  4. Σκεφτόμουν ότι δεν θα το έχω αναμμένο 12 ώρες. θεωρώ ότι 3+2 με το νυχτερινό ρεύμα θα είναι αρκετές για τόσο μικρό σπίτι, με 50άρηδες τοίχους, χωρίς υγρασίες.
  5. Καλησπέρα, ξεκινάω να ανακαινήσω ένα παλιό σπίτι 53 τμ, (ωφέλιμο 37-χοντροί τοίχοι) και έχω προβληματιστεί με το θέμα της θέρμανσης. Μίλησα με έναν επαγγελματία και που πρότεινε έναν συγκεκριμένο ηλεκτρικό λέβητα. (δεν ξέρω να μπορώ να γράψω την μάρκα, μήπως θεωρηθεί διαφήμιση). Μου είπε ότι; "σε διαμέρισμα 120 τετραγωνικών, με 12 ώρες την ημέρα, με την ακριβή κιλοβατώρα καίει 5,32€ την ημέρα' και μου έκανε μια προσφορά 1.490€ και αν βάλω και ηλιακό 2.000€ με την εγκατάσταση και την ρύθμιση. Είμαι επιφυλακτική κατά πόσο μπορεί να ισχύει η προαναφερθείσα κατανάλωση. Και αν ναι δεν θα καταναλώνω λιγότερα εξαιτίας των λίγων τετραγωνικών του σπιτιού μου?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.