Μετάβαση στο περιεχόμενο

nikos zante

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by nikos zante

  1. ΟΚ δούλεψε με την εξωτερική ip. Ευχαριστώ συνάδελφοι
  2. Αν εννοείς να το βλέπω με υπολογιστή μέσω internet , το έχω καταφέρει. Αυτό που δυσκολεύομαι είναι να το δώ απομακρυσμένα με smart phone και με την εφαρμογή Logo App. Πως όμως το smart θα καλέσει την IP του router που είναι συνδεδεμένο το logo ,αφού στην εφαρμογή γράφω μόνο την ip του logo και τίποτε άλλο? Άλλωστε δεν μου ζητάει κάτι άλλο να συμπληρώσω όταν δημιουργώ την εγγραφή της συσκευής στο κινητό.
  3. Καλησπέρα συνάδελφοι. Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ το forum.Βασικά θέλω να καταθέσω ένα ερώτημα αλλά δεν ξέρω αν χρησιμοποίησα σωστά τον τρόπο μέσω του <<μπουτόν>> :απάντηση. Διορθώστε με παρακαλώ. Προσπαθώ αρκετό καιρό να συνδέσω ένα Logo 8 BM με ένα smart phone, αλλά το μόνο που καταφέρνω είναι να επικοινωνήσω μέσω wi fi (όταν βρίσκομαι στο πεδίο του router),και όχι μέσω internet δηλαδή απομακρυσμένα. Μπορώ να έχω κάποια βοήθεια? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.