Μετάβαση στο περιεχόμενο

Vangelis PinkLlama

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Vangelis PinkLlama's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ θερμότατα για τις συμβουλές σας,βοηθάνε .θα τις λάβω υπόψη μου και θα προχωρήσω, γνωρίζοντας πλέον κάποιες μεταβλητές της εξίσωσης .
  2. Οχι δεν το εξέφρασα σωστα. Στη μεση ειναι η είσοδος της πολυκατοικίας . Αριστερά εχει ένα ισόγειο σπίτι, σχεδον ιδιο με το δικο μου με πόρτα μέσα στην πολυκατοικία. Δεξιά, ειναι το δικο μου με ανεξάρτητη είσοδο εξω απο την πολυκατοικία . Οπότε θέλω να πω, δε νομίζω ότι θα εχει πρόβλημα απο πλευράς δομικού συντελεστή και τετοια . Καθαρα δικές μου εικασίες . Εχει χτιστεί τέλη των 70s και απο ότι βλέπω, ήταν μια σχεδόν συνηθισμένη λαμογια να ξεκινάνε για μαγαζί/αποθήκη και στην πορεία να φυτρώνει σπίτι . Για τον φιλο που ρωτησε γιατί δε μένω ως εχει, επειδή έχουν δει ΠΑΡΑ πολλά τα μάτια μου,δε θέλω να πέσει καμια καρφωτη και να έχω καταγγελία στην πλάτη . Έχω επίσης την καταραμένη αρρώστια της συνείδησής. Σιχαίνομαι την ελληνική λαμογια και προσπαθώ να βαζω το λιθαράκι μου στο να γίνουμε καλύτεροί. Δηλαδή έχω και ουτοπικές παραισθήσεις, το ξέρω αλλά δεν θέλω να αλλάξω οσο τα καταφέρνω.
  3. Ευχαριστώ θερμά για την απάντηση . Γιατί αυθαίρετο ; Ειναι κανονικά στο σχέδιο της πολυκατοικίας, στην απεναντι πλευρά του κτιρίου εχει ολόιδιο αλλά ειναι χαρακτηρισμένο κατοικία. Ο χώρος εχει εξαρχής δωμάτια τουαλέτα κλπ. Σορυ για τις απανωτές ερωτήσεις, απλά βιωνω ένα μινι έμφραγμα αυτή τη στιγμή με την πιθανότητα να μη γίνεται .
  4. Γεια χαρα σε ολους. Με συγχωρείτε για τον αλεξιπτωτισμό στο φόρουμ σας, αλλά οπως σε πολλους συμπολιτες μας, μου χτυπησε και μενα την πορτα η (πλεον μακροχρονη) αναδουλεια ,και υπαρχει ανάγκη για προσαρμογή . Μην σας τα πολυλογώ ,είμαι σε μετριοτατη οικονομική κατάσταση και πρέπει να αφήσουμε το (ούτε καν ακριβο ) σπίτι που μένουμε. Έχω μια αποθήκη 70τ.μ. κληρονομια απο τον πάτερα μου. Αυτή ειναι σε ισόγειο πολυκατοικίας, απο τη μια μεριά της πολυκατοικίας εχει σπίτι, απο την άλλη την αποθήκη. Κάποτε είχε χρησιμοποιηθεί (στη ζούλα φαντάζομαι ) και σαν κατοικια,οποτε υπαρχει η αναλογη υποδομη (φως ,νερο κλπ) ,μετα τη νοίκιαζε ένας αλουμινας. Τώρα ειναι άδεια εδω και χρόνια . Μπορώ να μείνω μέσα νομίμως (προτιμότερο ) ,νομότυπα η έστω χωρίς κανένα απο τα παραπάνω ; Προτιμώ να δωσω κάποιες τελευταίες οικονομίες που έχουμε σαν οικογένεια ώστε να εξασφαλίσω μια κατοικία χωρίς ενοίκιο . Ειναι πολυ ακριβή υπόθεση να γίνει η αλλαγή χρήσης, έστω με κανένα παραθυράκι ; η ολη διαδικασία ειναι δουλειά πολιτικού μηχανικού ; Και παλι με συγχωρείτε που η πρώτη μου δημοσίευση όλο ρωτάει . (Είμαι τεχνικός υπολογιστών ,ότι θέλετε στα "δικα μου" φόρουμ χαλί να γίνω: p ) Υ.γ. Ξέχασα να πω μιλάμε για πολυκατοικία εντός Αθήνας, κτισμένη περίπου το 1980
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.