Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μηχανικοί Χωρίς Σύνορα

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Μηχανικοί Χωρίς Σύνορα's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει είτε είναι μηχανικός είτε όχι στα πλαίσια νέων έργων που ήδη βρίσκονται σε διαδικασία ανάπτυξης. Τα έργα που έχουν ήδη εκτελεσθεί καθώς και οι τρόποι συμμετοχής εμφανίζονται στο site.
  2. Οι Μηχανικοί Χωρίς Σύνορα (http://www.ewb.gr) είναι Μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ) μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, αποτελεί πλήρες μέλος διεθνούς δικτύου ΜΧΣ, με σκοπό τη παροχή τεχνικής βοήθειας σε μη ανεπτυγμένες περιοχές, καθώς και σε περιοχές που έχουν συντελεσθεί μεγάλης έκτασης φυσικές και ανθρωπολογικές καταστροφές. Δεν πρόκειται επομένως για μια οργάνωση ανθρώπων που σχετίζονται αποκλειστικά με τη τεχνολογία αλλά μια οργάνωση ανθρώπων ευαισθητοποιημένων πάνω σε προβλήματα που αφορούν όλους μας. Ως Έλληνες Μηχανικοί Χωρίς Σύνορα οι δράσεις μας υπηρετούν τον άνθρωπο και τη φύση, - σε κοινωνίες όπου το κράτος αδυνατεί να κατασκευάσει τα απαραίτητα έργα υποδομής και δίκτυα κοινής ωφελείας (στέγαση, ύδρευση, αποχέτευση, οδοποιία, άρδευση, φράγματα κλπ), - σε περιοχές που έχουν συντελεσθεί σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαγιές, καταστροφές περιβάλλοντος, ηφαιστειακές εκρήξεις, τυφώνες, ομαδικά τεχνολογικά ατυχήματα, εμπόλεμες συρράξεις, - σε παγκόσμια κλίμακα όπου ο ανθρώπινος παράγοντας με τη ρύπανση του περιβάλλοντος απειλεί την ίδια τη ζωή και την επιβίωση του πλανήτη (φαινόμενο θερμοκηπίου, καταστροφές όξινης βροχής, μείωση στοιβάδας όζοντος κλπ).
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.