Μετάβαση στο περιεχόμενο

Confused

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Confused's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Το κατανοω αγαπητε GeorgeS σε επιπεδο 'κουτσομπολιου' (με την καλη εννοια μην με παρεξηγεις). Αλλα καπου εγγραφως δεν υπαρχει τεκμηριωση ετσι? Ισως αν το δεις και απο την αλλη πλευρα να το κανανε για να βολεψουν και ελληνες φοιτητες (δεν μπορει να ειναι οοολοι σαινια (δουλεβω με 12 απο αυτους) και τα φορτωσανε αλλου, μακρυα Ιταλια. Δεν τουσ υποστηριζω - δεν ανοικω σε αυτη την ομαδα μηχανικων αυτης της χωρας απλα ισως και να ειναι αλλιως τα πραματα αν ειναι βασισμενα σε λογια γνωστων και κυκλων. Δεν ξερω τι να πιστεψω με τα παραμυθια που μας πουλανε.
  2. Αυτο δηλαδη οτι εγινε λογο των Ιταλοαποφοιτων ειναι καπου τεκμηριομενο? Εγω Αγγλια τελειωσα και μου εχουν κανει την ζωη πλουσια σε εμπειριες.... Δεν μπορω απλα να πιστεψω οτι κανανε bend το matrix στο Ελλαδα για χαλαλι των ξενοφερτων μηχανικων εκτος βεβαια και αν ειχαν κανα δικο τους παλικαρι να βολεψουν.
  3. Γεια σου φιλε, απο προσωπικη εμπειρια στο Ελλαδα μην απελπιζεσαι καθολου. Αλλα μην περιμενεις και πολλα πραγματα να γινουν λογικα. Δουλευα Αγγλια χρονια και γυρισα φετος να ψαξω για δουλεια (ΠΜ). Τα email μπαινουν για να δειξουν οι εταιριες οτι εχουν κι αυτες email. Το πιο πυθανο ειναι να το δει η bimbo γραμματεας και να το κανει delete straight away. Κανε μια λιστα με εταιριες στο μερος που ψαχνεις και εμπρος καλα μου ποδια. Μην ντρεπεσαι καθολου μιασ και χαρη κανενασ δεν θα σου κανει επειδη εισαι ομορφος/η. Εμενα μου ελεγαν πως αν δεν εχεις γνωστο δεν γινεται τιποτα αλλα τελικα μετα απο κανα 2 μηνες εκατσε δουλεια με εταιρια τερας. Καλη τυχη την οποια χρειαζεσαι!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.