Μετάβαση στο περιεχόμενο

idiotisamea

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. Το θεμα του προστιμου θελω να καταλαβω πιο πολυ.Οταν το αυθαιρετο ειναι γραμμενο σε 3ονοματα ,το προστιμο παει δια 3 ή ειναι ενα τελικα?
  2. Καλησπερα και ευχαριστω για την αμεσοτητα της απαντησης. Ελενξα το συμβολαιο και αναγραφει εξ αδιαιρετου αγροτεμαχιο. Σωστα καταλαβες.Το αυθαιρετο ειναι εξοχικη κατοικια.Οχι κυρια. Συμφωνα με αυτα που αναγραφεις αντιλαμβανομαι οτι ασχετως το ποσοστο ιδιοκτησιας ανα ατομο,το προστιμο ειναι εκπτωτικο λογω του τεκνου αμεα >80% και ειναι ενα(αφορα ολη την οικογενεια και δεν μοιραζεται).Σωστα?
  3. Υπαρχει ακινητο σε εκτος σχεδιου περιοχη 43τμ κυριος χωρος και 16τμ αποθηκη και οι ιδιοκτητες ειναι μανα και 2παιδια με 60% κ 20% αντιστοιχα στα 2 τεκνα.Το ενα τεκνο ειναι αμεα 80%. Το ακινητο ειναι εξοχικη κατοικια,χωρις οικοδομικη αδεια(ειναι λυομενο) και τοποθετημενο μεταξυ 1994-2002 σε περιοχη με τιμη ζωνης 650ε. Μανα και 1 τεκνο ζουν μαζι στην κυρια κατοικια και το τεκνο αμεα ζει σε δικη του κυρια κατοικια,οποτε ξεχωριστες φορολογικες δηλωσεις(τα αναφερω σε περιπτωση που υπαρχουν προυποθεσεις) Αν γινει τακτοποιηση θα βγει ενα προστιμο του εξοχικου με μειωμενο συντελεστη ή θα βγει ενα προστιμο για τον καθενα με το τεκνο αμεα να παιρνει την εκπτωση στο ποσοστο του? Νομιμοποιειται με αυτο τον τροπο(αν οχι,μπορει να νομιμοποιηθει) ή προσωρινα παιρνει απαλλαγη απο κατεδαφιση?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.