Μετάβαση στο περιεχόμενο

drkrackpot

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by drkrackpot

  1. Διδασκεται καθως υπαρχει στο ΠΠΣ ονομα με αντιστοιχο τιτλο. Βρισκομαι σε μεγαλο διλημμα δυστυχως. Απ τη μια με ελκυει παρα πολυ η σχεδιαση καραβιων και η ενασχοληση με πλωτες κατασκευες απ την αλλη θα ηθελα πολυ να ασχοληθω και με τη μηχανολογια.
  2. Eυχαριστω για την απαντηση. Δηλαδη ακομη κι αν θελω να ασχοληθω με το μηχανολογικο κομματι του πλοιου (σχεδιασμος & κατασκευη μηχανων/κινητηρων), να προτιμησω μηχανολογους; Δηλαδη;
  3. Χαιρετε. Εχω καποιες αποριες για το επαγγελμα του Ναυπηγου Μηχανολογου Μηχανικου και τη σχεση αυτου με τα επαγγελματα που πραγματευεται ενας Μηχανολογος Μηχανικος. Απο πληροφοριες στο δικτυο, συμπεραινω πως στην Ελλαδα τουλαχιστον οι ΝΜΜ και ΜΜ εχουν τα ιδια επαγγελματικα δικαιωματα, με εξαιρεση το ενεργειακο κομματι το οποιο το χουν μονο οι ΜΜ. Η ερωτηση μου ειναι η εξης : Μπορει ενας Ναυπηγος Μηχανολογος Μηχανικος με τις γνωσεις που αποκομιζει παρακολουθωντας το προγραμμα σπουδων στο ΕΜΠ να απασχοληθει ειτε στην Ελλαδα ειτε στο εξωτερικο ως Μηχανολογος Μηχανικος στον κατασκευαστικο τομεα σε εργα που δεν εχουν σχεση με ναυπηγικες ή πλωτες κατασκευες; Για να το κανω πιο λιανα , μπορει ενας Ναυπηγος Μηχανολογος Μηχανικος να σχεδιασει,για παραδειγμα, τη μηχανη ενος τρενου ή ενος οχήματος ή να εργαστει σε καποιο εργο που να εχει σχεση με αεροναυπηγικη(στο μηχανολογικο κομματι αναφερομαι περισσοτερο σ αυτη την περιπτωση); Ή περιοριζεται αποκλειστικα στο σχεδιασμο και την κατασκευη πλοιων , χωρις να εχει επαφη με το σχεδιασμο των μηχανων αυτου; Αν δεν υπαρχει η δυνατοτητα να απασχοληθει σε εργα οπως ανεφερα προηγουμενως, υπαρχει η δυνατοτητα παρακολουθωντας καταλληλα προγραμματα μεταπτυχιακων σπουδων να μπορεσει να επεκτεινει το πεδιο δρασης του σε θεματα που δεν εχουν σχεση με ναυπηγικες κατασκευες; Ευχαριστω πολυ !
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.