Μετάβαση στο περιεχόμενο

Simon Siagkos

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Χημικός Μηχανικός

Simon Siagkos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γνωρίζεις τιμές περί αδείας σε οικόπεδο 400m2 εντός σχεδίου πόλεως;;
  2. Αρχικά, δεν γνωρίζω σε ποια κατηγορία ανήκει η απορία μου, για τον λόγο αυτό σας γράφω στα Διάφορα! Σκέφτομαι να περιφράξω την εξοχική κατοικία και θα ήθελα όσες περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές..! Αρχικά βρίσκεται σε γωνιακό οικόπεδο με μικρή κλίση και η περίφραξη που υπάρχει τώρα είναι τα κλασσικά πασαλάκια με συρματόπλεγμα. Αυτό που σκέφτομαι είναι να χρησιμοποιήσω τσιμεντόλιθους αλλά δεν έχω σκεφτεί το ύψος..! Επιπλέον, προτείνεται η περίφραξη να είναι στο ίδιο ύψος ή να γίνει περίφραξη με "επίπεδα" (λόγο κλίσης). Τέλος, στις δυο πλευρές που συνορεύει με οικόπεδα, να κατασκευάσω περίφραξη ή να αφήσω το συρματόπλεγμα που υπάρχει;; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!
  3. Έχουμε στην κατοχή μας μια εξοχική κατοικία, η οποία ανήκει στο νέο σχέδιο πόλεως αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει παροχή ρεύματος! Η απόσταση από την κοντινότερη κολόνα είναι 53μ. Δεν έχω επικοινωνήσει ακόμα με τους αρμόδιους, καθώς στο υποκατάστημα ΔΕΗ που πήγα με παρέπεμψαν στην ΔΕΔΔΗΕ. Γνωρίζεται περίπου το κόστος της σύνδεσης; Διάβασα αρκετά, δεν ξέρω όμως τι μπορεί να ισχύει..! Επιπλέον, στην πάροδο της κατοικίας, δεν υπάρχει δημοτικός φωτισμός του δρόμου..! Σε περίπτωση που τοποθετηθεί εκεί κολόνα, υπάρχει περίπτωση να μειωθεί, είτε λίγο είτε σε αρκετά μεγάλο βαθμό, το κόστος; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.