Μετάβαση στο περιεχόμενο

Niki Sugar

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Niki Sugar

  1. Ο τοίχος ανήκει στο δικό μου σπίτι (δεν πρόκειται για μεσοτοιχία). Ζητώ συγγνώμη για τη καθυστερημένη απάντησή μου! Εκτός από τις κρήνες, ο γείτονας έχει επίσης κτίσει σε κοινόχρηστο τόπο (τον οποίο έχει οικιοποιηθεί και με πορτάκι), ένα μεγάλο παρτέρι που επίσης ακουμπάει σε τοίχο της πρόσοψης του δικού μου σπιτιού, με αποτέλεσμα να εισπράτω κι από κει άφθονη υγρασία. Σας ευχαριστώ όλους για τις χρήσιμες συμβουλές και παρατηρήσεις σας. Θα προχωρήσω νομικά μιας και ο γείτονας δεν ενδιαφέρεται ούτε να μου μιλήσει στο τηλέφωνο.
  2. Γεια σας, Στη Τήνο έχω ένα πολύ παλιό πέτρινο σπίτι μέσα σε παραδοσιακό χωριό. Η μία πλευρά του σπιτιού μου συνορεύει με την αυλή άλλου σπιτιού. Αντιμετωπίζοντας πρόβλημα υγρασίας σ'αυτό το τοίχο, παρατήρησα φέτος πως ο γείτονας μέσω μιας άτυπης ανακαίνησης έχει τοποθετήσει 2 μαρμάρινες κρήνες στην αυλή του που όμως είναι τοποθετημένες μέσα στο δικό μου τοίχο. Επειδή δεν κατοικεί αυτό το σπίτι, του έχω στείλει πολλά μηνύματα σχετικά μ'αυτό το πρόβλημα και με αγνοεί παντελώς! Θα ήθελα τη συμβουλή σας : 1) αν έχω δικαίωμα να απαιτήσω το ξήλωμά τους 2) αν εκείνος έχει δικαίωμα να τοποθετεί βρύσες στην όψη του δικού μου τοίχου που βλέπει την αυλή του Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Με εκτίμηση, Νίκη Κυραρίνη
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.