Μετάβαση στο περιεχόμενο

[email protected]

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. κατατοπιστικότατοι. σας ευχαριστω. τωρα οσο αφορα το πρωτο ερωτημα με την συνδεση του? γνωριζει κανενας? μπορει να γινει σε σειρα με τον ηλιακο?
  2. σε ευχαριστω για την απαντηση. αλλα θα ηθελα να μαθω τον λογο που δεν συμφερει. γιατι εγω το βγαζω σαν πολυ οικονομικο. βρισκω την μεγαλη μπουκαλα των 25 κιλων 33 ευρω. και ο θερμοσιφωνας λεει οτι καναναλωνει κατι λιγοτερο απο 4kw/h η θερμογονος δυναμη του προπανιου ειναι 6,6kw το λιτρο. η φιαλη περιεχει 25kg x 1.6 = περιπου 40 λιτρα. αρα 40χ 6.6 = 264kw εστω οτι ο θερμοσιφωνας αναβει 1 ωρα την ημερα 264/4=66 μερες με 1 φιαλη που μου κοστισε 33 ευρω εχω ζεστο νερο στο μπανιο για 66 μερες. χωρις να υπολογισω καθολου τον ηλιο.
  3. Καλησπερα σε ολλους. Θελω την βοηθεια σας. Κανω ανακαινιση στο σπιτι και θελω οσο μπορω να αποφυγω το ηλεκτρικο ρευμα. να εχω μονο τα αναγκαια. Ψυγειο, πλυντήριο, φωτισμο. Πχ. Εφτιαξα ενεργειακο τζακι τυπου αερόθερμο, εβαλα κουζινα μαγειρέματος (ματια, φουρνο) που δουλευει με υγραέριο. Υπαρχει και ενας ηλιακος διπλης ενεργειας και εδω ειναι που θελω την βοηθεια σας. Σκεφτομαι να αγορασω κατι τετιο για το χειμωνα http://www.thermatica.gr/product/2/52/798/thermosifwnas-aeriou-ariston-s/sga-50.html ωστε τις μερες οπου εχει συννεφια να χρησιμοποιω αυτον. δεν ξερω πως να τον συνδεσω. 1) με βανες ωστε να απομονωνω τον ηλιακο τις μερες που δεν αποδιδει. 2) στην εξοδο του ηλιακου. ωστε να δεχεται καπως προθερμασμενο νερο. θα εχει ομως θέμα που με φουλ ηλιοφανεια θα περναει απο μεσα του συνεχεια καυτο νερο? παραδειγμα το καλοκαιρι.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.