Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΗΛΕΚΤΡΑ70

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλεκτρονικός Μηχ/κος & Μηχ/κος Υπ/στων

ΗΛΕΚΤΡΑ70's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Η γνώμη μου είναι ότι αφού οι μηχανικοί αναλαμβάνουν τη διεκπεραίωση της διαδικασίας, σε περίπτωση καθυστέρησης από απρόβλεπτη αιτία, να ενημερώσουν τον πελάτη τους για την καθυστέρηση, και για την αιτία της και όχι να αφήνουν απλώς να περνάει ο καιρός. Δεν ξέρω βέβαια αν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο λόγο της καθυστέρησης οπότε συγχωρήστε μου αν λέω κάτι λάθος. Εν πάσει περιπτώσει πρέπει να υπάρχει μία επικοινωνία και συνεννόηση και γενικώς ένας ομαλός και ήρεμος τρόπος διευθέτησης των διαφορών.
  2. Μπορώ να ρωτήσω γιατί ρωτάς αυτό? (Δεν είμαι καθόλου εξοικιωμένη με τις εδώ διαδικασίες) Η αρχική άδεια υπάρχει, και πιστεύω πως ναι και ο φάκελος για την αναθεώρηση έχει κατατεθεί. (μου δόθηκε από το μηχανικό αρ, πρωτοκόλλου). Αλλά δεν προχωράει λόγω "σύγκρουσης " μεταξύ εμένα και του μηχανικού για το πότε θα δοθεί ένα μέρος του ποσού. Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου.
  3. Αυτό είναι ότι καλύτερο, εννοείται... αλλά επειδή πλέον επικρατεί ασυνεννοησία, δεν ξέρω πως να χειριστώ την κατάσταση αν φτάσει στα άκρα... Ευχαριστώ
  4. Καλησπέρα σας, πριν θέσω τον προβληματισμό μου, να πω ότι είμαι συνάδελφος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός,χρόνια στο εξωτερικό και γυρίζοντας στην πατρίδα, είπαμε να φτιάξουμε ένα σπιτάκι...και βρήκαμε μηχανικό της εμπιστοσύνης μας (μέσω ενός φίλου, και βλέποντας τις δουλειές του). Και λόγω του ότι ήταν γνωστός δεν κάναμε κάποιο συμφωνητικό. (και δεν περίμενα ποτέ τέτοιες καταστάσεις από συναδέλφους/ ανθρώπους που έχουν τέτοιο επίπεδο σπουδών) Αλλά τι γίνεται όταν κλονίζεται αυτή η εμπιστοσύνη, ή μάλλον χάνεται? Ας πούμε εγώ προσωπικά, δε θεωρώ λογικό όταν άδεια + αναθεώρηση άδειας + επίβλεψη κοστίζει 10000 ευρώ να πληρώσω προκαταβολικά τις 8000 ευρώ δηλαδή το 80%, και να μην έχω πάρει ακόμα την άδεια. (Έχω πληρώσει ως τώρα 7000 ευρώ). Υπάρχουν και άλλα περιστατικά τα οποία δεν ξέρω αν έχει νόημα να τα αναφέρω, γιατί δεν υπάρχει και η γνώμη της άλλης πλευράς. Πλέον δεν θέλω να συνεχιστεί αυτή η "συνεργασία". Είμαι σίγουρη ότι θα έχουμε και άλλα προβλήματα, γιατί εμμέσως ο μηχανικός "απαιτεί" εκτός από την επίβλεψη να αναλάβει και το έργο εξ'ολοκλήρου. Κάπου εδώ στο φόρουμ διάβασα πως για να λήξει η συνεργασία, πρέπει ο μηχανικός να υπογράψει υπευθ. δήλωση αποχώρησης. Τι γίνεται αν δεν δέχεται να υπογράψει? Υπάρχει άλλος τρόπος διευθέτησης, εννοώ μη δικαστικός. Να πω ότι δεν έχει γίνει καμία μα καμία εργασία. ευχαριστώ, για την όποια συμβουλή ή γνώμη, συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.