Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΝΕΛΙ

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ΝΕΛΙ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ευχαριστώ για την απάντηση δεν είμαι μηχανικός απλά βρήκα το site σας και θέλησα να κάνω αυτην την ερώτηση. ποιές οφείλες μου εννοείς να εξωφλήσω? τουσ λογαριασμούς της δεή? αυτά είναι όλα εξωφλημένα!! δηλαδή παίρνω πίσω την εγγύηση που είχα δωσει250ευρώ και πληρώνω περιπου τα ίδια για την κανονικη σύνδεση? ή πολυ περισσοτερα?το σπίτι είναι 140m2 με υπογειο 90. γιατι καποιοσ μου είπε οτι πρεπει να πληρωσω περιπου 1000ευρώ!!!! και εχω δωσει και 800 ευρώ για ενα στηλο της δεη που χρειάστηκα. περιμένω απαντηση σας!! ευχαριστώ εκ των προτερων
  2. Βρε παιδια ποσο θα πληρωσω για να βαλω απο εργοταξιακο ρευμα κανονικο ξερετε? Ευχαριστω εκ των προτερων Σε παρακαλώ να διαβάσεις τους Κανόνες Συμμετοχής εδώ: http://www.michanikos.gr/ftopic195.html 1) Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο της δημοσίευσης όσο και στον τίτλο. Μπορείς να διρθώσεις τη δημοσίευσή σου από την "επεξεργασία" πάνω δεξιά. 2) Οι δημοσιεύσεις πρέπει να γίνονται στη σωστή θεματική ενότητα. 3) Χρησιμοποίησε την Αναζήτηση πριν κάνεις μια νέα δημοσίευση. anka Για την μετατροπή από κεφαλαία σε πεζά, Χάρης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.