Μετάβαση στο περιεχόμενο

dimkip

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dimkip's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. Θα περάσω αύριο από Πυροσβεστική να μου πουν ακριβώς τί χρειάζεται.. Το σύστημα τοπικής εφαρμογής που αναφέρεις πρέπει να είναι μόνιμο ή μπορούν να είναι απλοί πυροσβεστήρες? Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  2. Καλημέρα, φίλος μου ζήτησε να προσθέσουμε στην μελέτη πυρασφάλειας του καφενείου το υγραέριο που χρησιμοποιεί (2 φιάλες, μία για ένα μάτι και μία ακόμη για καφέ). Έχω μπερδευτεί πάρα πολύ σχετικά με το τί διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω. Υγραέριο δεν είχε πριν, τώρα θα το προσθέσουμε, Καταθέτω την "Συμπληρωματική Μελέτη Πυροπροστασίας για την Εγκατάσταση Υγραερίου" ή κάνω νέα μελέτη πυρασφάλειας που θα την περιέχει ως παράρτημα? ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας, Δημήτρης
  3. και πάλι μου λείπει το 6μηνο για να κλείσει η τετραετία μου, πράγμα που με δεσμεύει, δυστυχώς. Πιστεύω ότι μπορώ να την κάνω, κρίνοντας τουλάχιστον από το υπόμνημα που είδα. Eitherway, άνθρωπο να μας δώσει δουλειές δεν έχουμε και όταν βρίσκουμε μας κρατάει πίσω η..ηλικία μας. Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις..
  4. Κατάλαβα..τα Kw πλέον έχουν αλλάξει και ίσως πάω σε Α2 αλλά και πάλι ζόρικα τα πράγματα. Όπως και να έχει ευχαριστώ!
  5. Είναι κατηγορίας Α1 με βάση τα Kw που αναγράφονται στην άδεια. Το θέμα είναι ότι πρέπει να κάνω καινούρια μελέτη και το βουνό είναι μεγάλο γιατί δεν έχω και ιδέα από περιβαλλοντολογικά. Προφανώς με διάβασμα θα βγει η άκρη. Το θέμα είναι ότι εγώ 3ετία έκλεισα τον Φεβρουάριο, αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να υπογράψω? Στην νομαρχία μου είπαν ότι μπορώ.. Η διαδικασία για να γραφτώ στο μητρώο είναι κάπου αναλυτικά ώστε (εαν είναι δυνατό) να την ακολουθήσω? ευχαριστώ προκαταβολικά edit: βρήκα αυτό http://www.ypex-mele.gr/eC_GroupEnergiwn.asp?lg=GR&id=31 αλλά μιλάει για τετραετία, επίσης μιλάει για ΜΗ υπαλληλική σχέση (εγώ έχω κάνει και έναρξη στην εφορία παράλληλα)..
  6. Καλημέρα και από εμένα. είμαι μηχανολόγος μηχανικός και εργάζομαι εδώ και κάποια χρόνια σε μία βιομηχανία. Το ζήτημα είναι ότι ήρθε στο φως η ΜΠΕ του εργοστασίου με σκοπό να προχωρήσει μία διαδικασία. Λόγω των πολλών χρόνων δεν μπορούμε να την βρούμε/νε οπότε προκύπτουν τα εξής ερωτήματα: 1) Ζητάω αντίγραφο από την διεύθυνση βιομηχανίας (ή ανάπτυξης νομίζω το λένε)? 2) Λήγει ποτέ αυτή η μελέτη (δεδομένου ότι δεν έχουν αλλάξει χαρακτηριστικά της επιχείρησης)? Είναι όπως και η πυροπροστασία ή όχι? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.