Μετάβαση στο περιεχόμενο

Azakio

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Φοιτητής

Azakio's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αυτό που θέλω είναι να γίνω ένας καλός μηχανικός αυτοκινήτων.Με την δυνατότητα αν μου δοθεί η ευκαιρία να ανοίξω ένα δικό μου συνεργείο.
  2. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.Οπότε προτιμότερο είναι να πάω σε ένα ΙΕΚ για μάθω καλύτερα το επάγγελμα και να τελειώνω πιο γρήγορα χρονικά εννοώντας πάντα.
  3. Εγώ βασικά ήθελα αρχικά να δουλέψω σε συνεργείο και αν μου δοθεί αργότερα η ευκαιρία να ανοίξω κι ένα
  4. Το αρχικό θέμα ήταν πως από μηχανολόγος μηχανικός που θα σπουδάσω γίνεται να γίνω μηχανικός αυτοκίνητων.
  5. Οπότε τη μου προτείνεται να κάνω καθώς επιθυμώ να γίνω που μηχανικός αυτοκίνητων.Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
  6. Ευχαριστώ για το χρόνο σου.Δηλαδή δεν υπάρχει κανένας τρόπος να βγω μηχανικός αυτοκίνητων από αυτή τη σχολή με μεταπτυχιακό.Και πρέπει να πάω σε ΙΕΚ υποχρεωτικά άμα θέλω να γίνω μηχανικός αυτοκινήτων ;;;
  7. Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου άπλα δεν μπορώ να καταλάβω αν από αυτό το μεταπτυχιακό μπορείς να βγεις μηχανικός αυτοκίνητων καθώς το μεταπτυχιακό είναι «Σχεδίαση και Κατασκευή Συστημάτων Αγωνιστικών Οχημάτων».
  8. Καλησπέρα σας!Είμαι καινούριος χρήστης και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.Φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα ΤΕΙ Χαλκίδας στο τμήμα μηχανολόγων μηχανικόν.Από όσο ξέρω από εκεί δεν μπορώ να βγω μηχανικός αυτοκίνητων απευθείας.Κάτι το οποίο επιθυμώ χρόνια . Μήπως ξέρει κάνεις τι μεταπτυχιακό ή κάποιο άλλο τρόπο με τον οποίο θα μπορούσα να βγω μηχανικός αυτοκίνητων.Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.