Μετάβαση στο περιεχόμενο

Apostolis Hatzimarkos

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Apostolis Hatzimarkos

  1. το πλανο ειναι για χωρισμενα καταστηματα με εσωτερικη πορτα στο τελος τους που ειναι και η σκαλα για της τουαλετες..για την ταμιακη θα εχει μια...εκτος και αν γινεται 2 ταμειακες με τα ιδια στοιχεια.δεν γνωριζω αν γινεται κατι τετοιο...
  2. καλημερα σας..εχω επιχειρηση κουρειου και θελω να την μεταφερω σε νεο καταστημα.. το νεο καταστημα διαθετει 2 εισοδους(εισοδος τζαμαρια εισοδος και παλι τζαμαρια)αλλα ο χωρος ειναι ενιαιος. θα ηθελα να το χωρισω και στην μια εισοδο να ειναι το κουρειο και στην αλλη εισοδο να ειναι μανικιουρ πεντικιουρ.το καταστημα να σημειωσω οτι εχει και παταρι ανοιχτο(σαν εσωτερικο μπαλκονι)οπου βρισκονται η τουαλετες.ποια διαδικασια ακολουθειτε?τα οριτζιναλ σχεδια απο την πολεοδομια προφανως δεν εχουν διαχωρισμο.θελει ξεχωριστες αδειες?μπορω αν αλλαξω την δικια μου αδεια απο κουρειο σε κομμωτηριο να εχω και μανικιουρ πεντικιουρ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.