Μετάβαση στο περιεχόμενο

Giannis Papadopoulos

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. Γνωρίζετε τιμή για όλη αυτη την διαδικασία, πάνω κάτω.
  2. Μα δεν ειναι η τιμη του σωλήνα το θέμα, το θέμα είναι οτι τον πήρε και δεν φέυγουν με άλλον τρόπο τα νερα. Εχετε να προτείνετε κάτι άλλο;
  3. "πηρε" τον σωλήνα εν αγνοια μας και συνεδεσε την τουαλέτα που έκανε στο μαγαζι του. Μας είπε ο σωλήνας πάει, διοτι μύριζε το μαγαζί μου. Εμεις διαμαρτυρυθηκαμε έντονα, αυτό. Δεν θελησαμε να πάμε τα πράγματα στα άκρα. Εδω και πέντε χρόνια δεν έχει γίνει ποτέ λίμνη ο ακάλυπτος, απλά φέτος μόνο ένα δάχτυλο νερό είχαμε σε ενα υπόγειο, αυτό. Θελουμε με το καλό να γίνει κάτι γιατί με τα δικαστηρια αργούν τόσο πολύ αυτές οι υποθεσεις το γνωρίζετε νομίκος είστε, άσε που θα μας βγει ποιος ξέρει πόσο, αλλά οκ άσε το κομματι αυτό, παρε μονο το χρονικό κομματι, πότε θα γίνει αυτο εαν του κάνουμε μηνυση?
  4. Ναι θα πάμε σε μηχανικό. Η πολυκατοικια ειναι 38 ετων, αλλα το θεμα με τα νερά του ακαλύπτου είναι ζητημα εδω και πέντε έτη
  5. Λοιπον πήγαμε σε υδραυλικό μας είπε άστο έτσι αφού προς το παρών δεν υπάρχει θέμα. Διότι δεν μπορει να τρυπήσει απο πουθενα για να βγει ενας σωλήνας έξω γιατι είναι το δοκάρι εκεί. Πόσο επικίνδυνο είναι να καταλήγουν στα θεμελια τα νερά , γιατι προφανως εκει καταλήγουν ..
  6. Γεια σας! Είμαι ένας απλός ιδιώτης και έχουμε το εξης θέμα στην πολυκατοικια. Ενας εκ των ιδιοκτητών έχει πάρει τον σωλήνα που τα όμβρια ύδατα απο τον ακάλυπτο κατέληγαν στην αποχευτεση(ξερω δεν είναι σωστό αλλα εκει κατεληγαν) και πλέον τα όμβρια ύδατα προφανώς καταλήγουν στα θεμέλια της πολυκατοικιας. Τι κάνουμε σε αυτη την περιπτωση? πώς θα φύγουν τα όμβρια ύδατα?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.