Μετάβαση στο περιεχόμενο

artozaxaroplastis

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by artozaxaroplastis

  1. Καλημέρα , Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει ή έχει αντιμετωπίση κάτι αντίστοιχο : Σε 4 οροφη πολυκατοικία με άδεια του 78 και τελικό έλεγχο οικοδομής μετά την αποπεράτωση να αναφέρει η ίδια η πολεοδομία , εντός της αδείας , ότι : έχει κατασκευαστεί ο σκελετός ολοκλήρου του κτηρίου (υπόγειο+τετραώροφο ) και έχει αποπερατωθεί το ισόγειο κατάστημα και ο Α όροφος . Πριν από μέρες και μετά από καταγγελία ερχόμενη η πολεοδομία στην έκθεση αυτοψίας αναφέρει " Λόγο μη τήρησης της στατικής μελέτης της οικοδομικής άδεια η 4οροφη οικοδομή χαρακτηρίζεται εξολοκλήρου αυθαίρετη " . Το πόρισμα αυτό βγήκε όταν βρήκαν μια κολόνα σε διαφορετική θέση από εκεί που αναγράφετε στα σχέδια της άδειας . Από την άλλη φαίνεται- αποδεικνύετε ότι αυτό έγινε από τότε που έπεσαν τα μπετά και όχι μετεγενέστερα π.χ να έχει κοπή κολόνα και να έχει προστεθεί πιο πέρα . * το υπόγειο ισόγειο και Α όροφος είναι στην ιδιοκτησία μου . Ο Β όροφος είναι του καταγγέλλοντα . Και ο Γ όροφος είναι ενός τρίτου ιδιοκτήτη . ** έχουν γίνει ξεχωριστές εκθέσεις αυτοψίας για κάθε οριζόντια ιδιοκτησία . *** υπάρχει σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας από το οποίο προκύπτει ότι κατέχω το 56,5% Τι προτείνετε στην προκείμενη περίπτωση ; Ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα , Είμαι ιδιοκτήτης αρτοποιείου και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα . Ενώ το μαγαζί έχει άδεια από το 1981 ( ανανεωμένη λόγω εσπα το 2012 ) , οι ιδιοκτήτες του δεύτερου και τρίτου ορόφου με κατάγγειλαν για τις καμινάδες λόγω οτι δεν πρέπει να περνάνε από το φωταγωγό ( 180χ130 ) εξτρά ο ιδιοκτήτης του ι τρίτου διαμαρτύρεται οτι περνάει κοντά από το παράθυρο του ενώ όμως αυτό βάση οικοδομικής άδειας έχει ανοιχτεί παράνομα . Οι καμινάδες είναι Φ200 + Φ250 των καυσαερίων και φ300 των υδρατμών . . Φώναξαν την αστυνομία η οποία δεν είναι αρμόδια , φώναξαν την πυροσβεστική η οποία τους παρέπεμψε σε πολεοδομία και διεύθυνση βιομηχανίας . Η διεύθυνση βιομηχανίας ήρθε τα βρήκε όλα καλά είδε ότι οι καμινάδες είναι ένα μέτρο πάνω απο το πλησιέστερο δώμα οπότε από αυτούς δεν έχω θεμα , άρα μένει η πολεοδομία .. ξέρει κάνεις τι ισχύει σε αυτήν την περίπτωση ; Είμαι ιδιοκτήτης του 55% της πολυκατοικίας ( 85% υπόγειο , 100% ισόγειο , 100% α όροφος ) και δεν υπάρχει κανονισμός πολυκατοικίας .
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.