Μετάβαση στο περιεχόμενο

kl1971

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

kl1971's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα. Δηλαδή από ότι κατάλαβα και από την πολεοδομία της περιοχής μου μπορεί να χτιστεί εκκλησία οπουδήποτε (ισχύει ότι και στην ανέγερση σπιτιών) δλδ. στα οικόπεδα του οικισμού μας έχουμε δικαίωμα να χτίσουμε 150 τμ ανά όροφο και για 3 ορόφους. Οπότε στο γωνιακό οικόπεδο που θέλουνε να χτίσουν την εκκλησία πόσα τμ θα είναι αυτή η εκκλησία και που θα την χτίσουν? Όσες εκκλησίες ξέρω συνήθως είναι χτισμένες στην μέση ενός οικοπέδου το οποίο συνήθως είναι αρκετά μεγάλο. Δεν μπορώ να καταλάβω, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές για την δόμηση μιας εκκλησίας? ότι να'ναι όπου να΄ναι??
  2. καλημέρα. ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σας dimitris GM. καλώς υποθέσατε ότι είμαι ο ιδιοκτήτης ενός εκ των οικοπέδων που συνορεύουν με το οικόπεδο που θέλουν να χτίσουν την εκκλησία του οικισμού. το ξέρω ότι απαιτείται άδεια δόμησης βάση των διατάξεων που αναφέρετε παραπάνω, όμως πριν φτάσουμε στην έκδοση άδειας ρωτάω εαν είναι νόμιμο να χτίσουν σε τόσο μικρό οικόπεδο το οποίο συνορεύει άμεσα και με σπίτια (δλδ το ιερό θα βρίσκεται στα 4 μ. απο την κρεβατοκάμαρα και ουσιαστικά κολλημένο στην αυλή του σπιτιού στην περίπτωση που χτιστεί όπως τα σπίτια της περιοχής δλδ αφού είναι γωνιακό πρέπει να αφήσει πρασιά 4μ απο την μια και 4μ. απο την αλλη, οπότε εκ των πραγμάτων κολλάει στην γωνία που εφάπτεται πάνω στο δικό μου. και αναρωτιέμαι εαν αυτό μπορεί να γίνει.....
  3. Καλή σας μέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω εαν μπορεί να ανεγερθεί εκκλησία σε γωνιακό οικόπεδο 300 τ.μ. το οποίο συνορεύει με κατοικία και είναι εντός οικισμού.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.