Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

[email protected]'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. αυτος ειναι και ο πινακας μου , βεβαια το διακοπτη της κουζινας τον εχω σβηστο , γιατι δεν εχω ηλεκτρικη κουζινα στο σπιτι αλλα μικρο φουρνακι...
  2. μενω 2 χρονια εδω , και τους τελευταιους 3 μηνες κανει το προβλημα. παλια ειχα τα παντα ανοιχτα και δουλευαν μια χαρα. με κλειστο το aircondition τα παντα ειναι οκ. ρελε διαρροης δεν εχω!
  3. Καλησπερα παιδια , τους τελευταιους μηνες εχω ενα προβλημα στο σπιτι οπου μενω. Οταν εχω συνδεμενο το laptop μου και ανοιξω το aircondition , μετα απο 2-3 λεπτα (οταν το aircondition αρχιζει να δουλευει στο γρηγορο) , τα φωτα και γενικοτερα το ρευμα κλεινουν και ανοιγουν γρηγορα. π.χ η τηλεοραση κλεινει και φαινεται να παιρνει και να χανει ρευμα. Το ιδιο και με το router. Ανοιγει και κλεινει γρηγορα.... το προβλημα φτιαχνεται οταν κλεισω το γενικο και τον ξαναανοιξω. Να σημειωσω οτι δεν πεφτει ΚΑΜΙΑ ασφαλεια , ουτε αλλαζει τιποτα στον πινακα , απλα τα παντα φαινονται να αναβοσβηνουν πολυ γρηγορα. Παρατηρησα οτι οταν εχω ανοιχτο το aircondition και συνδεσω μετα απο 10-15 λεπτα το laptop , δεν βγαζει καθολου προβλημα. Λειτουργει ομαλα. Αλλα αν ανοιξω και το πλυντηριο , τοτε ξανασυμβαινει. (δηλαδη μολις παει να παρει στροφη πεφτει το ρευμα και ξαναανοιγει. συνεχιζει να ξαναπαρει στροφη το πλυντηριο , ξανα το ιδιο). Καμια ιδεα? Ειναι μηπως τα καλωδια παλια? Χρειαζεται μεγαλος κοπος επισκευης? (γιατι το σπιτι δεν ειναι δικο μου). Ευχαριστω!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.