Μετάβαση στο περιεχόμενο

SiNaN27

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by SiNaN27

  1. Ok μάλιστα αυτή την λεπτομέρεια δεν την ήξερα δηλαδή δεν μπορώ να ξεπεράσω τα 3598,03€ στην πού βρίσκομαι. Τα ένσημα είναι μέσα στα 29€ η όχι
  2. Οκ παιδιά έγινε ευχαριστώ απλά εγώ νόμιζα ότι πρέπει να πάω σύμφωνα με το πρόγραμμα και τα ποσά που δήλωσα στην αρχή δεν ήξερα ότι μπορεί να κοπεί τιμολόγιο μεγαλύτερο από αυτό πού δηλώθηκε με την προϋπόθεση όμως να μήν ξεπεράσω το συνολικό ποσό.
  3. Έχω δηλώσει θέρμανση, μόνωση, κουφώματα, ηλιακό και σκίαση. Απλά αν δεν κάνω κάποιο από τα παραπάνω για να συμπληρώσω στην μόνωση τότε το πρόγραμμα δεν θα έχει πρόβλημα γιατί δεν θα έχω ολοκλήρωση όλες της παρέμβασης.
  4. Αυτό πού λες να να μην κάνω κάποια παρέμβαση και να χρησιμοποιήσω τα χρήματα στη μόνωση πως μπορεί να γίνει?
  5. Λοιπόν όταν έκανα την αίτηση στο εξοικονομώ έγινε λάθος με το πόσο της θερμομόνωσης εγώ έχω 124 τ.μ. να κάνω θερμομόνωση και το συνολικό ποσό που βάλαμε είναι 2800 euro ενώ θα έπρεπε να είναι στα 6500 ευρώ... Η ερώτηση μου είναι αν μπορώ τώρα που βρίσκομαι στη φάση υπογραφής της δανειακης συμβάσεις αν μπορώ να τό αλλάξω η σε κάποια επόμενη φάση.
  6. Καλησπέρα παιδιά στην αίτηση έχω βάλει λάθος χρηματικό ποσό στην θερμομόνωση καί θέλω νά ρωτήσω τώρα που είμαι στην φάση υπογραφής τής δανειακές αν μπορώ να το αλλάξω σε κάποια από τα επόμενα βήματα... Ευχαριστώ.
  7. Παιδιά κάνεις άλλος που μπορεί να με βοηθήσει στο ερώτημα μου...
  8. Μάλιστα μήπως γνωρίζει κάποιος και τι ισχύει στο εξωτερικό για παράδειγμα στην Γερμανία;
  9. Καλημέρα kardis για να γίνω ποίο συγκεκριμένος αυτό πού θέλω να μάθω είναι στα αιολικά πάρκα τι είδους ηλεκτρολογικές συντήρησης μπορούμε να κάνουμε και μέχρι πόσα kW.
  10. Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τα δικαιώματα μας σε ηλεκτρολογικές συντήρησης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας ως μηχανολόγος ΤΕΙ μέχρι ποίο επίπεδο η kW μπορούμε να κάνουμε συντήρηση. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.