Μετάβαση στο περιεχόμενο

tchatz

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. Για την ακρίβεια θα κατατμηθεί σε 3, όπου το ένα από τα 3 θα έχει ως εμβαδόν τα 100τμ. Τα άλλα δεν ξέρω πως θα τα χωρίσει, μπορεί ισόποσα, μπορεί και όχι. Οπότε ναι εγώ θέλω να νοικιάσω τμήμα 100τμ Η οριζόντια ιδιοκτησία απεικονίζεται στη κάτοψη ως 4 χώροι
  2. Καλησπέρα σε όλους, αρχικά να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι μηχανικός και δεν ξέρω αν γράφω στο κατάλληλο topic, απλά θέλω να προχωρήσω στην ενοικίαση ενός επαγγελματικού χώρου και αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα. Τα πράγματα λοιπόν έχουν ως εξής. Υπάρχει μία οριζόντια ιδοκτησία σε ειδικό κτίριο, το οποίο είναι τακτοποιημένο ως προς τα πάντα. Η σύσταση της οριζόντιας αυτής ιδιοκτησίας αποτελείται από 4 χώρους με τον μεγαλύτερο νομίζω να είναι στα 74τμ. Έχουμε συμφωνήσει με τον ιδιοκτήτη να εκδόσει οικοδομική άδεια για να αλλάξει την σύσταση σε 3 χώρους, όπου ο μεγαλύτερος θα είναι 100τμ, στον οποίο και θα στεγάσω την εταιρία μου. Στον όροφο υπάρχει 1 ρολόι ΔΕΗ που είναι δηλωμένο για 250τμ, όσο είναι δηλαδή και το εμβαδόν του ορόφου. Οι προβληματισμοί που μου προκύπτουν είναι οι εξής: Μισθωτήριο συμβόλαιο για 100τμ μπορώ να κάνω πριν ολοκληρωθεί η νέα σύσταση 'η λόγω του ότι αυτή τη στιγμή στη κάτοψη δεν απεικονίζεται αυτός ο χώρος δεν γίνεται; Ακόμα και αν γίνεται μισθωτήριο, το ήδη υπάρχων ρολόι της ΔΕΗ, μπορεί να παραμείνει και να αλλαχθούν τα τετραγωνικά στα 100 και για τους υπόλοιπους χώρους που θα προκύψουν από την νέα σύσταση - διαμερισμάτωση να γίνει αίτηση για νέα ρολόγια; Ακόμα και αν γίνεται το ρολόι να μπει στα 100 τμ από τα 250 τμ που είναι τώρα, αυτό απαιτεί τη νέα κάτοψη που θα προσκομιστεί φαντάζομαι στη πολεοδομία, επικυρωμένη από τη πολεοδομία ή αρκεί η υπογραφή του μηχανικού; Αν θέλει σφραγίδα από τη πολεοδομία, δεν γίνεται να δωθεί με υπογραφή μηχανικού και σαν συμπληρωματικό έγγραφο να δωθεί η αίτηση για έκδοση οικοδομικής άδειας για τη τροποποίηση της σύστασης; Ξαναλέω δεν είμαι μηχανικός, οπότε ελπίζω να μην έχω γράψει ασάφειες και να έχω εξηγήσει όσο καλύτερα μπορώ το πρόβλημά μου. Πραγματικά χρείαζομαι κάποια λύση, γιατί ο καθένας μου δίνει και άλλη απάντηση.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.