Μετάβαση στο περιεχόμενο

konina

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. Νομιμοποίηση δεν κάνουμε μόνο οταν έχουμε πολεοδομική καταγγελία άλλα και όταν θέλουμε να νομιμοποιήσουμε κάτι παράνομο. Η έγκριση μικρής κλίμακας δεν με βοηθάει σε τίποτα αφού υπάρχει κανονική άδεια για την πέργκολα. Έχω διαφορά στο υλικό και στο είδος της πέργκολας.Δεν μπορώ να δηλώσω οτι θέλω άδεια για να κατασκευάσω στο μέλλον. Πρέπει να δειξω οτι είναι ήδη κατασκευασμένη. Ουσιαστικά έχω θέμα διότι δεν μπορεί κανεις να μου χαρακτηρίσει τι ακριβώς ειναι αυτή η κατασκευή επειδή είναι ανοιγοκλειόμενη .Ειναι πέργκολα ή σκίαστρο ή στέγαστρο. Έχω ακούσει και τις τρεις εκδοχές για την συγκεκριμένη κατασκευή από ανθρώπους της πολεοδομίας και έχω μπερδευτεί.
  2. Θα ήθελα να με ενημερώσετε για ένα θέμα που αντιμετωπίζω. Έχω έναν πελάτη που είχε βγάλει αδεια για ξύλινη πέργκολα στο δώμα της διώροφης κατοικιας του.Τελικά κατασκεύασε μεταλλική ανοιγοκλειομενη πέργκολα που έχει πυκνές μεταλλικές λάμες οι οποιες έχουν τη δυνατοτητα να αλλάζουν κλίση( οι κατασκευές αυτές χρησιμοποιούνται και ως σκίαστρα σε υαλοπετάσματα). Αυτή η κατασκευή δεν ειναι συννομη και την πολ. άδεια. Γνωριζει κανεις αν υπάρχει τροπος να νομιμοποιηθεί διοτι έχουμε θέμα με μήνυση (οχι πολεοδομική καταγγελία)
  3. Θα ηθελα να με ενημερώσει κάποιος συνάδερφος για το εξής θέμα: είχα βγάλει μια οικοδομική αδεια για κτίριο αποθήκευσης-διακίνησης -logistics σύμφωνα με το άρθρο 9 εκτός σχεδίου για εμπορικές αποθηκες. Για τα κτίρια αυτά απαιτείται άδεια εγκατάστασης ή οχι διότι εγώ εβγαλα την οικοδομική άδεια χωρίς άδεια εγκατάστασης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.