Μετάβαση στο περιεχόμενο

triteknos

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Contact Methods

  • Skype
    triteknos993404

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Αθήνα

triteknos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σας ευχαριστώ και πάλι, όλους σας. "xfoteinopoulou", έχεις απόλυτο δίκιο με την κλίμακα, αλλά η αρχική μου σκέψη ήταν να κάνω σε κλίμακα για να μπορώ να έχω και κάποιες λεπτομέρειες, (όπως αυτές που περιγράφεις).
  2. Καλημέρα σε όλους σας, και σας ευχαριστώ για την βοήθεια; "ss_sk", Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου, αλλά πιστέυω ότι η λύση που προτείνεις στο να απευθυνθώ σε κατάστημα μοντελισμού, είναι η ποιό κατάλληλη; "myri", επίσης ευχαριστώ και εσένα....η κλίμακα είναι 1:25. Η αλήθεια είναι ότι είναι μεγάλη, αλλά θα έχω να δείξω ποιό πολύ λεπτομέρεια.
  3. Καλημέρα "howard_roak", υπάρχει τρόπος να μην φαίνονται οι ακμές αυτές; Και ποιός είναι;
  4. Μετά απο πολύ καιρό, αλλά όχι συστηματική δουλεία, σας παραθέτω μερικές φωτογραφίες απο την "δημιουργία" μου...... Θα ήθελα αρχικά να πω ότι για να υπάρχει μια "σωστή" κοπή του μακκετόχαρτου; Έπρεπε να σχεδιάσω επάνω στο μακετόχαρτο τις σωστές διαστάσεις και κλίμακα την κάθε πλέυρα τηε οικίας. Με την λογική αυτή, και για να φτάσω στο επιθυμητό αυτό σημείο δεν μου πήρε αρκετές μέρες όπως είχα υπολογίσει. Σε αυτή την φωτογραφία βλέπουμε της δύο πλευρές της Οικίας......το κομμάτι που είναι ποιό χαμηλά, (το γωνιακό). Είναι ένα κομμάτι απο το σαλόνι, και απο την (Δεξιά ) πλευρα υπάρχει η είσοδος της οίκιας, όπου η στέγαση του θα είναι με κεραμίδι. Στη πλευρα αυτή βλέπουμε, (Δεξιά) το σαλόνι, και στα (αριστερά), υπαρχει το υπόγειο με την είσοδο του garage; Μία άλλη άποψη..... Η είσοδος της οικίας, και ένα άνοιγμα, το οποίο σκεφτομαι να είναι απο υαλότουβλο. Να κάνω μια σημείωση εδώ, οι πλευρές της κατοικίας δεν έχουν κολληθει, έχω περάσει κατφίτσες, για να δώ πως θα πρέπει να κολληθούν...... Βέβαια θα υπάρξει και και συνέχεια, σας ευχαριστώ πολύ για την μέχρι τώρα βοήθεια σας.
  5. "Myri", σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου. "AsiM", για τον μεταλλίκο χάρακα το είχα σκεφτεί και εγώ αλλά ξεκίνησα την δουλεία μου με έναν πλαστικό, και η αλήθεια είναι ότι το κόψιμο πήγε αρκετα καλά. Πάντος σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου. Επίσης θα ήθελα να πω ότι η κλίμακα που έχω χρησιμοποιήσει είναι 1:25.... επίσης να μην με μαλώσει η/ο "Myri", αλλά χρησιμοποιησα λευκο μακετόχαρτο 3mm. Για να μπορείτε να έχεται μία εικόνα για το έργο μου θα ανεβάσω φωτογραφικό υλικο, με όλη την πορεία, και την διαδικασία εκτέλεσης του έργου.
  6. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την πληρέστατη ανημέρωση myri, θα ακολουθήσω όσο μπορώ τις συμβουλές. Να είσαι καλά!!!!! [30-12-2009, 15:35] ....κόλλες: την UHU την κοινή σε μεγάλο κίτρινο σωληνάριο (προσοχή στην αρχή δε θα μπορείς να την κουμαντάρεις οπότε ξεκίνα από μια μικρότερη) την UHU hard σε μπλέ σωληνάριο με την ειδική προβοσκίδα.... Myri καλησπέρα. Προφανώς εννοείς την "υγρή" κόλλα, και όχι την στερά μορφή;
  7. Λές, θα το δοκιμάσω με σκυρόδεμα....και θα σας ενημερώσω!!
  8. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Υπάρχει κάτι ποίο συγκεκριμένο; Το μόνο που γνωρίζω είναι, ότι υπάρχουν εργαλεία που βοηθούν....κάπως, την επεξεργασία του μακετόχαρτου. Δηλάδη: 1. Κοπίδι απλό 2. Κοπίδι για 45μοιρες γωνία. 3. Κοπίδι για κύκλους. 4. Μακετόχαρτα (σε διάφορα μεγέθη και πάχη)..... Εγώ ζητώ μια "βοήθεια" για να μπορέσω να ξεκινήσω, με λίγα λόγια το αρχικό στησιμό.
  9. Καλήμερα σε όλους σας, και καλές γιορτές. Θα ήθελα τις απόψεις και συμβουλές σας για ένα αντικείμενο που οι περισσότεροι το γνωρίζεται καλά. Θέλω να ασχολήθω με την Μακέτα, και για να είμαι ποιό συγκεκριμένος, δεν αναφέρομαι σε φωτορεαλισμό και 3D, αυτά τα κατέχω αρκετά καλά! Αλλά την Κατασκευή Μακέτας φυσικά σε μακετόχαρτό. Η αλήθεια είναι ότι έχω κάνει μία έρευνα, για διάφορα "πάχοι" μακετόχαρτου και σε υλικά. Η ερώτηση μου είναι αν υπάρχει κάποιο βοήθημα για τα πρώτα βήματα. Σας ευχαριστώ εκ' των προτέρων Με εκτίμηση Δημήτρης
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.