Μετάβαση στο περιεχόμενο

kougia68

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

kougia68's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ο.κ έχεις δίκιο.'Εγινε η εγκατάσταση του θερμοστάτη με ανοιχτό μόνιμα τον χρονοδιακόπτη και δουλεύει όπως πρέπει.Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
  2. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες georgio, δοκίμασα σήμερα κιόλας να τον αφαιρέσω (χρονοδιακόπτη) χωρίς επιτυχία,είχε 3 καλώδια τα οποία αφαίρεσα(καφέ κιτρινο και μπλέ). Το μόνο που έμενε ελεύθερο στην συνδεσμολογία ήταν ενα κόκκινο καλώδιο το οποίο ήταν συνδεδεμένο με το μπλέ καλώδιο του χρονοδιακόπτη.Αναλυτικότερα το καφέ του χρονοδιακόπτη ήταν αριστερά κάτω απο την ασφάλεια με βίδα το κίτρινο του χρονοδιακόπτη τέρμα αριστερά μαζί με ένα μπλέ και δύο γκρί, και το μπλέ του χρονοδιακόπτη όπως είπα πρίν με το κόκκινο.Κατόπιν ενεργοποίησα το θερμοστάτη χωρίς αποτέλεσμα.Θα ήθελα τη βοηθειά σας αν βγαίνει κάποιο ασφαλές συμπέρασμα.Ευχαριστώ.........
  3. Ξέχασα να αναφέρω οτι υπαρχει εκατεστημένος χρονοδιακόπτης σε λειτουργία.Τι πρέπει να κάνω? Μπορώ να εκαταστήσω τον νέο θερμοστάτη παράλληλα με τον χρονοδιακόπτη (μόνιμα ανοιχτό) η θα υπάρξει πρόβλημα.
  4. Ευχαριστώ για τη βοήθεια georgio,θα δοκιμάσω μόνος μου και βλέπουμε..................
  5. Καλησπέρα,θέλω να τοποθετήσω το θερμοστάτη Salus RT500RF στη θέση ενος Siemens RAA30.16(L,N,Y1,Y2,L4) με υπάρχουσα σύνδεση στις επαφές L,N,Y1 και γέφυρα Y1+L4. O νέος θερμοστάτης έχει επαφές L,N,COM,NO. Γνωρίζει κάποιος πως γίνεται αυτή η σύνδεση?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.