Μετάβαση στο περιεχόμενο

GeorgeBraz

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Λογιστής

GeorgeBraz's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σε ευχαριστώ για την κατατόπιση.. όταν λες το κρίσιμο είναι ο τρόπος λειτουργίας και το αν επιβαρύνει την εγκατάσταση που επισκέπτεται να υποθέσω ότι είναι θέμα καθαρά του πελάτη και όχι δικό μας. Και ένα δεύτερο που θα ήθελα να ρωτήσω. Η παραπάνω εταιρεία δεν κατασκευάζει τα μηχανήματα η ίδια της αλλά τα δίνει φασόν σε άλλη εταιρεία για να τα κατασκευάσει για λογαριασμό της. Ως τώρα λειτουργεί χωρίς άδεια λειτουργίας διότι πήρε γνώμες από 2 μηχανικούς. Ο ένας είπε ότι πρέπει να πάρει απαλλαγή από διεύθυνση ανάπτυξης και ο άλλος ότι επειδή δεν έχει εγκατεστημένη καθόλου ισχύ δεν χρειάζεται ούτε απαλλαγή. Και μου το ανέθεσαν σε μένα να το ψάξω.. Τι προτείνετε εσείς?
  2. Καλησπέρα σας, Είμαι λογιστής και έχω αναλάβει την επέκταση και ότι συνεπάγεται με αυτό μιας εταιρείας που κατασκευάζει μηχανήματα επεξεργασίας λυματολάσπης. Η εταιρεία ως επί το πλείστον κατασκευάζει μονάδες επεξεργασίας της λυματολάσπης και θέλει να ξεκινήσει και τους καθαρισμούς της λυματολάσπης η ίδια της. Το σκεπτικό είναι το εξής: Ο μηχανισμός επεξεργασίας θα φορτώνεται σε 6μετρη πλατφόρμα και θα πηγαίνει στο σημείο το οποίο είναι τοποθετημένη και θα γίνεται επιτόπια επεξεργασία. Το τελικό προϊόν βάση της συγκεκριμένης επεξεργασίας θα το παίρνει η ίδια η εταιρεία ή θα το αφήνει στον πελάτη της. Να προσθέσω ότι το τελικό προϊόν τηρεί τις προδιαγραφές να θαφτεί στα ΧΥΤΑ ή να χρησιμοποιηθεί σαν εδαφοβελτιωτικό. Το πρόβλημα μου το οποίο συζήτησα και με τον μηχανικό και μου είπε να ψαχτώ αν θέλει κάποια άδεια η συγκεκριμένη δραστηριότητα για να δει τι να κάνει. Οι καδ της εφορίας είναι : Υπηρεσίες Επεξεργασίας Λυμάτων Βόθρων και Συπτικών Δεξαμενών, Υπηρεσίες επεξεργασίας Λυμάτων, Υπηρεσίες Βιολογικού Καθαρισμού Λυμάτων. Γνωρίζεται αν χρήζει άδεια λειτουργίας η συγκεκριμένη δραστηριότητα? Μπορεί να σας είπα πολλά περιττά αλλά δεν ξέρω ποια στοιχεία χρειάζεστε για να σχηματίσετε κάποια άποψη.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.