Μετάβαση στο περιεχόμενο

Konstantinos Giak

Members
  • Περιεχόμενα

    17
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Konstantinos Giak

  1. Πολύ ωραίος ...Άρα τα αναδρομικά Α 2012 πάνε με το παλιό όμορφο σύστημα απο το ΤΣΜΕΔΕ αν και δεν βγάζει νόημα με την έννοια ότι παρόλο που είναι αναδρομικά αφορούν εισφορές μετα την 31/12/16.
  2. Α αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται στα ειδοποιητήρια που έρχονται τώρα ? ¨Εχετε πάρει όλοι εντωμεταξύ ειδοποιητήριο ?
  3. Xαχαχα όχι εντάξει δεν φαντάζομαι ...Απλά επειδή ήδη πέρασε ο Γενάρης είμαστε μέσα Φεβρουαρίου και ανησύχησα ..Όχι πως θα τους πληρώσω τίποτα απλά ξεκινάω συλλογή από φακέλους ..
  4. Παιδιά έχει έρθει σε κανέναν ειδοποιητήριο μέχρι στιγμής για Γενάρη και μετά ? Εγώ δεν έχω πάρει τίποτα..
  5. Για να καταλάβω ,λένε ότι το ΤΣΜΕΔΕ θα βγαίνει με βάση τι έχεις κόψει τον προηγούμενο χρόνο στο μπλοκάκι δηλαδή με βάση τα εισοδήματα .Ωραία ,αν κάνω διακοπή εργασιών και σταματήσω το μπλοκάκι το ΤΣΜΕΔΕ πως θα υπολογίζεται που θα μου έρχεται ? Θα έρχεται το κατώτατο όριο που έχουν θεσπίσει για 0 εισόδημα ?
  6. Στο ΕΦΚΑ αρα θα μπαίνουμε με τους κωδικούς τους taxis οπως είπε και ο φίλος ? Εγω θα το περιμένω ταχυδρομικά πάντως,πάντα μου άρεσε να ανοίγω τον φάκελο ..
  7. Nα ρωτήσω κάτι ...Στο site του ΤΣΜΕΔΕ λεει Η υποβολή εισφορών Ιανουαρίου 2017 και μετά, θα γίνεται μέσω της Α.Π.Δ. του ΙΚΑ. Τωρα δεν θα μπορω να τυπωνω το ειδοποιητηριο απο το site του τσμεδε οπως εκανα και να πληρωνω (λεμε τωρα) με e-banking? Πως ΄θα γινεται ξερει καποιος ? Φανταζομαι το νεο μηνιαιο ειδοποιητήριο δεν έχει βγει ακόμα τωρα που δοθηκε παραταση για το Β 2016.
  8. Σωστά δεν το είχα παρατηρήσει αυτό με τις ημερομηνίες γιατι μου έκανε και μένα εντύπωση απο την στιγμή που ο μήνας έχει 31.Παρόλαυτα όμως η κατάθεση σε Εθνική φαίνεται αμέσως ,απο Εθνική τουλάχιστον απο όσο γνωρίζω .
  9. Μία ερώτηση επειδή δεν το έχω ξανακάνει .Για να πληρώσω μέσω e-banking στην Εθνική το ΤΣΜΕΔΕ πηγαινω εκεί που λέει "θελω να πληρώσω" και μετα Ασφαλιστικά ταμεία -ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ και γράφω τα 2 ειδοποιητήρια που έχω σωστα? Δηλαδή πληρώνω 2 φορές θέλω να πω ..Αν λέω κάτι λάθος πείτε μου ...Επίσης κάπου είχα διαβάσει δεν θυμάμαι που ,ότι η ηλεκτρονική πληρωμή πρέπει να γίνεται 3-4 μέρες πριν την λήξη της προθεσμίας αλλιώς δεν την δέχεται ...Ισχύει ?
  10. 20 ευρώ δηλάδη για τα 2600 που μου έχουν έρθει ...Πιάνει αλήθεια το 0,78% και τα αναδρομικά? Έτσι κουβέντα να γίνεται δηλαδή..
  11. Παιδιά καλή χρονιά και χρόνια πολλά...Σκεφτόμουν το εξής ,αν δεν πληρώσεις κανονικά στην προθεσμία πόσο επιβάρυνση έρχεται στο επόμενο ? Δεν είχε τύχει ποτέ να το ψάξω αλλά με όλα αυτά τώρα και με το θέμα της παράτασης ή μη με βάζει σε σκέψεις.
  12. Ναι ακριβώς υπερ ΟΑΕΔ έγραφε σκέτο ,απλά δεν είχε ανάλυση όπως ανέφερες προηγουμένως και όπως έχει το τωρινό ειδοποιητήριο με ολόκληρη σελίδα ,αυτό σου λέω.
  13. Εγώ αναδρομικά είδα πρώτη φορά στο Α' 2016 το 240αρι χαχαχα... Τώρα δηλαδή απο εδώ και στο εξής 348 ε? Εγώ νόμιζα οτι επειδή έγραφε αναδρομικά 11-12 και μάλιστα επειδή σε αυτό το ειδοποιητήριο στην δεύτερη σελίδα γράφει Β 2011 θα πλήρωνα αλλα 2 εξάμηνα αναδρομικά δηλαδη Α και Β 2012..Σημασία έχει βέβαια όχι το τι νομίζω αλλα το τι μου έρχεται .. Επίσης Αgios στο προηγούμενο ειδοποιητήριο δεν υπήρχε ανάλυση των αναδρομικών ,απλά έγραφε 240 ευρω και ήταν στην ίδια σελίδα ..
  14. Ίσως θα μπορείς να πληρώσεις το βασικό και να χρωστάς το άλλο ? Λεμε τωρα ..Ίσως το κάνανε έτσι για να σου δικαιολογίσουν και μία ανάλυση τι δηλαδή ακριβώς πληρώνεις ..
  15. Noμίζω το ίδιο είναι ,απλά στην πρώτη περίπτωση (Α' 2016) έγραφε υπερ ΟΑΕΔ (Ν.3986/11) και τώρα σου γράφει 3986/2011 σκέτο ..Πάντως αν όντως είνα θέμα δόσεων στο επόμενο θα έρθει πάλι 240 ευρώ οπότε θα μου φανεί σαν μείωση ..
  16. Καλησπέρα συνάδελφοι .Σήμερα είπα να τυπώσω τον λογαριασμό του ΤΣΜΕΔΕ και διαπίστωσα ότι το έχουν φτιάξει σε 2 σελίδες η δεύτερη είναι ξεχωριστή για τα αναδρομικά του 2011-2012 πλην όμως είδα ότι ενώ το Α εξάμηνο έιχαν έρθει 240 Ευρώ τώρα ήρθε 348,42 με αποτέλεσμα ενώ το πρώτο εξάμηνο πλήρωσα 2510,70 τώρα θα πληρώσω 2619,12 Ευρώ.Μπορεί καποιος να μου εξηγήσει γιατι τα αναδρομικά αυξήθηκαν ?Παίρνω τηλέφωνο στο ΤΣΜΕΔΕ αλλά δεν απαντάει κανείς.Να υποθέσω ότι τα αναδρομικά αυτά θα ισχύσουν ακόμα για άλλο ένα χρόνο δηλαδή και για τα αναδρομικά του 12 .
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.