Μετάβαση στο περιεχόμενο

dimmiz

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

dimmiz's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα. Θα ήθελα την επαγγελματική σας βοήθεια στην αγορά διαμερίσματος που θα κάνω σε λίγες μέρες. Εν τάχει: Το πατρικό μου οικόπεδο το δώσαμε αντιπαροχή. Το διαμέρισμα μου 120 τ.μ καθαρά(150 μοικτά) αρχικά το διάλεξα στον 4ο όροφο. Ωστόσο. μιλώντας με φίλους και συναδέλφους σας, μου είπανε ότι καλό είναι και άν υπάρχουν τα χρήματα, να αγοράσω το ρετιρέ μιας και θεωρούνται πάντα τα φιλέτα των οικοδομών. Γνωρίζω τα πλεονεκτήματα (θέα και ησυχία με κανέναν πάνω από το κεφάλι σου) αλλά φοβάμαι τις απώλειες θερμότητας(χειμώνα και καλοκαίρι) και γενικώς τα περισσότερα έξοδα σε βάθος χρόνου. Η επαγγελματική σας συμβουλή ποια είναι στα παραπάνω θέματα; Μεσαίο διαμέρισμα ή ρετιρέ;Ευχαριστώ!
  2. Καλημέρα. Θα ήθελα την επαγγελματική σας βοήθεια στην αγορά διαμερίσματος που θα κάνω σε λίγες μέρες. Εν τάχει: Το πατρικό μου οικόπεδο το δώσαμε αντιπαροχή. Το διαμέρισμα μου 120 τ.μ καθαρά(150 μοικτά) αρχικά το διάλεξα στον 4ο όροφο. Ωστόσο. μιλώντας με φίλους και συναδέλφους σας, μου είπανε ότι καλό είναι και άν υπάρχουν τα χρήματα, να αγοράσω το ρετιρέ μιας και θεωρούνται πάντα τα φιλέτα των οικοδομών. Γνωρίζω τα πλεονεκτήματα (θέα και ησυχία με κανέναν πάνω από το κεφάλι σου) αλλά φοβάμαι τις απώλειες θερμότητας(χειμώνα και καλοκαίρι) και γενικώς τα περισσότερα έξοδα σε βάθος χρόνου. Η επαγγελματική σας συμβουλή ποια είναι στα παραπάνω θέματα; Μεσαίο διαμέρισμα ή ρετιρέ;Ευχαριστώ! Μην ανοίγετε το ίδιο θέμα σε περισσότερες της μιας θεματικές ενότητες. Ευχαριστώ, Χάρης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.